Rezidential: economisirea de bani cu energie curată

Interesul pentru "case verzi" - care permite proprietarilor de start de economisire de încălzire şi de facturile de electricitate - este în creştere în ultimii ani.

Panourile solare asigura apa calda pe timpul iernii şi energie electrică pentru sistemele de aer condiţionat în timpul verii.

Există o mulţime de revoluţionare tehnologii eco-friendly, care pot promova un stil de viata ecologic.

Casele pot fi echipate cu panouri solare, fundurile de apa, placi standard ridicat izolate, usi termopan si ferestre, cu peleţi şi cazane de biomasă.

Experţii spun că "case verzi" vor fi vândute mai repede decât proprietăţile de obicei, în viitor, astfel cum a eficienţei energetice este ce în ce mai de dorit pentru cumparatori acasă.

case eficiente energetic permite reducerea cheltuielilor implicate în stare de funcţionare-o casă în timp ce reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Potenţial de reducere a costurilor de operare influenţează deciziile de cumpărători acasă şi de clienţii care caută o casă de închiriat.

casele verzi sunt, de asemenea, mai uşor pentru a lăsa. Chiriasii sunt atrasi de izolare, vitraje dublu-izolante şi a sistemelor de conservare a apei.

Avand o Certificatul de performanţă energetică (CPE) pot reprezenta o caracteristică cu valoare adaugata si cresterea atractivitatii unei case.

Verde experţi de start, subliniază importanţa îmbunătăţirii eficienţei energetice de case, aşa cum de economisire a energiei ar însemna, de asemenea, respectarea mediului şi economisirea de bani.

În multe ţări - cum ar fi în Marea Britanie - Guvernul prevede ajutoare financiare pentru a face îmbunătăţiri de economisire a energiei la casele şi a instala surse regenerabile de energie.

Back Arhivă

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB