SUA: Senator Odd vrea o noua unitate de a acorda protecţie a consumatorilor

SUA: senatorul Christopher Odd vrea să reformeze regulile ce guvernează băncile ale căror probleme au declanşat cea mai gravă criză financiară şi economică din anii 1930.
"Aproape şapte milioane şi-au pierdut casele their la foreclosures în ultimii ani, milioane de oameni şi-au pierdut more funds lor de pensionare sau businesses lor mici in country noastre" - a spus he - "americanii are frustrat and furios cum ştim cu toţii. Ei au pierdut încrederea în pieţele noastre şi au întreb dacă cineva se uită după ei ".
Pentru a restabili această credinţă, el propune crearea unei unităţi care pot reglementa toate de creditare şi de a îmbunătăţi protecţia consumatorilor. Proiectul de lege ar permite, de asemenea, Banca Centrală americană a examina orice companie care deţine banca cu mai mult de 50 de miliarde de dolari în active.
Această legislaţie ar schimba regulile sistemului financiar şi ar avea un impact mare pe Wall Street, dar before that provocare cu care se confruntă, there este un alt test pentru factura de senatorul odd's: dacă va câştiga sprijinul de republicani.

Back Arhivă

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB