Paste 2010: proprietăţi low-cost pentru chirie în Europa

Zboruri low-cost si oferte speciale sunt încurajatoare turişti să plece peste hotare pentru Paşti.

Franţa, Spania, Marea Britanie şi Italia, precum şi mai multe oraşe europene, cum ar fi Amsterdam, Berlin, Barcelona, Praga şi Budapesta sunt destinatiile cele mai preferate.

In afara de hoteluri, călătorii vor găsi o gamă largă de case confortabile de închiriat. Preţurile pentru un apartament pentru două persoane la Paris, începe de la 50 euro pe noapte, în timp ce preţul pentru o vilă de şapte oaspeţii cu piscină privată este de 85 euro / zi. Turistii pot alege, de asemenea, casele ecologice - în Franţa, Anglia, Spania, Portugalia, Irlanda şi Italia - ai căror proprietari sunt comise în care să respecte mediul, sprijinul comunităţii locale şi promovarea produselor tipice. Se poate inchiria un apartament mic pentru două persoane pentru 270-380/week în Hampshire sau o camera dubla pentru 50 de euro / noapte într-un ecologic "Posada", în Asturias (Spania).

În Italia există reduceri excelente pentru turişti care au carte şederii lor într-o casă de închiriat înainte de sfârşitul lunii martie. Trentino Alto Adige este principala destinaţie pentru sărbătorile de Paşte. O bedsit în centrul Corvara - aproape de statiunea de schi - costă 50 de euro / zi, în timp ce preţul pentru un apartament cu două roomed într-o Baita "- un refugiu alpin - poate costa 140 de euro şi preţul pentru un mediu pic cabana-frinedly pentru şase persoane este 35 euro / persoană.

Toscana este o altă destinaţie de vacanţă ideală şi oferă o gamă largă de proprietăţi de închiriat: apartamente de piatra cu terasa de pe primul etaj, vile cu piscina, vile 18-lea, inconjurata de vânătoare Holm-stejari şi chiparoşi.

Toscana este una dintre cele mai căutate destinaţii de investiţii în Italia, datorită frumuseţii peisajului său de rulare şi bogăţia sa culturală. investitorii de peste mări sunt interesati in cumpararea proprietatilor rurale în scopul de a le converti în casele de vacanţă. Toscana oferă o atmosferă relaxantă pentru turişti, şi-weekenders zile declansatoare. Acesta găzduieşte fermecătoare oraşe, care se mândresc cu un patrimoniu deosebite artistice şi culturale. Există podgoriilor fermecător dulce-parfumat şi un mediu rural blând rulant, precum şi o mare cobalt fascinant în regiune. Şase site-uri - cum ar fi oraşul vechi din Florenţa şi Siena au fost incluse în lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Semplicemente Vacanze oferă oportunităţi excelente de vacanta de închiriere în Toscana.

Apulia a devenit, de asemenea, o vacanţă de iubit şi de destinaţie de investiţii imobiliare. cumpărători de peste mări sunt alegerea Apulia şi Salento să achiziţioneze un al doilea acasă să le utilizeze ca propria lor casă de vacanţă, pentru a face un buy-to-let de investiţii în regiune sau pentru ao transforma într-o unitate de cazare turistică.

În Apulia şi Salento este posibil să închirieze proprietăţile rurale din piatra, resedinte istorice, renovat din secolul 18 "trulli", înconjurat de plantaţii de măslini de o frumusete uluitoare, vile frumoase în mediul rural colorat si vile cu vedere la mare claritate de cristal.

Insula Ischia şi Marea Tyrrenian, Porto Rotondo din Sardinia, din Spoleto şi Assisi din regiunea Umbria paşnică a - inima verde din Italia - sunt locuri atractive pentru a petrece sărbătorile de Paşti şi de vară sau doar un week-end.

De asemenea, este posibil să rămână în străinătate - nu numai la Pasti - complet gratuit, prin aderarea la o reţea care promovează schimbul de proprietăţi imobiliare pentru vacanţe.

Nu în ultimul rând, se pot alege tipuri foarte particulare de cazare. În Franţa - în Provence - este posibil să stea într-un tipic mongolă "yurta" pentru 25 de euro / noapte, sau intr-o casa in forma de cub cu plafon transparent pentru 90 de euro / noapte pentru două persoane

Back Arhivă

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB