Ghid pentru vânzătorii de start

Ghid pentru acasă sellersThere sunt o multime de lucruri să ia în considerare atunci când se vinde o casa. Mai întâi de toate, este necesar să se aibă în vedere faptul că piaţa este condusă de preţ.

Home Buyers cauta oferte bune, dar vanzatorii pot obţine randamente ridicate privind vânzarea de proprietatea lor, dacă au o poziţie puternică de capital; într-adevăr, acestea ar trebui să poată să-şi vândă imobiliare la un preţ foarte competitiv. Home Buyers sunt foarte concentrat asupra preţului; prin urmare, vanzatorii de case care trebuie să vândă proprietatea lor, pot fi obligate să-l vândă la un preţ scăzut. Vânzătorii care se află într-o poziţie de capital reduse se poate lua legatura cu Ipoteca compania lor şi să încerce să facă o scurtă vânzare.

Cei care sunt de vânzare lor de origine, deoarece au nevoie de mai mult spaţiu poate lua în considerare investiţii în remodelarea lor de origine existente, mai degrabă decât de vânzare pentru a trece la un alt acasă.

De vânzare o casă nu este o chestiune uşor. Cumparatorii se poate retrage din vânzare, chiar după ce a făcut o ofertă.

vânzători înţelepţilor şi lor agenti imobiliari ar trebui să amintească întotdeauna cumpărătorul a beneficiilor şi caracteristicile de calitate de start, oferă, pentru a evita remuşcări cumpărătorului "", care este destul de comune printre cumpărători acasă. Acestea ar trebui să evidenţieze valoarea proprietăţii pentru vânzare şi avantajelor pe care le are, cum ar fi locaţia şi facilităţile disponibile în neibourhood. Un depozit de bani este substanţială, de asemenea, o modalitate eficientă de a acorda angajamentul cumparatorului de vânzare.

Vânzătorii şi agenţii acestora trebuie să lucreze pentru a apăra preţul proprietăţii. Acestea ar trebui să coopereze cu appraiser la stabilirea valorii de origine pentru vânzare. Acestea ar trebui să atragă atenţia la detalii care confirmă valoarea proprietăţii.

Pentru a închide o tranzacţie cu succes, este necesar să se scrie condiţiile şi neprevăzute cu atenţie prin includerea unui anumit termen pentru finalizare.

Înainte de a comercializa o proprietate de vanzare, se recomandă ca vânzătorii să aibă o pre-inspecţie, pentru a aborda problemele relevate de inspecţie înainte de transmiterea unui raport către cumpărător.

Oricum, cel mai important lucru este să se decidă în prealabil, un program de comunicare cu toate părţile implicate în tranzacţie, în scopul de a păstra toată lumea sa axat pe tranzacţie şi a obţine o vânzare de succes.

Back Arhivă

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB