Proiectul rezidential "Green Residence". DEVA

Proiectul rezidential "Green Residence".
În septembrie 2007, "Residence Italia", a devenit zona menţionată. Teren, 4276 mp, este potrivit să efectueze o zonă rezidenţială pentru utilizarea de către rezidenţi. Terenul este situat la 5 minute de centrul de Deva, în sat şi este adiacente la Sentuhalm "European Retail Park, o mare Carrefour centru comercial în construcţie.
"Residence Italia" are permisiunea de a construi în zona 4 clădiri de 4 etaje si un subsol, pentru un total de 64 de apartamente, 37 locuri de parcare, 36 garaje, 40 vinării.
"Residence Italia", de asemenea, are permisiunea de planificare pentru primele doua cladiri, a cărei construcţie poate începe imediat. Liniile de dezvoltare ale proiectului sunt: a crea o zonă rezidenţială de medie-mare, format din 4 unităţi rezidenţiale cu garaje ataşat, subsoluri, parcuri, zona de joacă pentru un total de aproximativ 4.000 de metri patrati de apartamente de utilizare netă. Nu există în oraşe şi în zonele de dezvoltare urbană adiacente rezidentiale de proiecte similare. Unităţile sunt destinate tinerilor şi familiilor superioare cu venituri medii, profesionişti identificabile, artizani, desfăşoară o activitate independentă, angajaţi, comercianţi. Reducerile propuse sunt mici - mijlocii, 2 dimensiuni: 49 şi 60 de metri patrati, oferind posibilitatea de a cumpăra fără investiţii uriaşe. În orice caz, să li se ofere şansa de a opta pentru diferite solutii prin combinarea de unităţi. Unităţi pot oferi, de asemenea, la inchiriere, cu o medie venituri de cel puţin 8% pe an.


.


Plan de investiţii
E 'poate activa două tipuri de investiţii:
1. Înfiinţarea a 4 de vânzare simultană şi clădiri;
2. Realizarea prima clădire, de vânzare, punerea în aplicare a urma de acelaşi mecanism. În acest ultim caz, construcţia a trei clădiri va fi finanţat prin vânzări ulterioare.Rating forte de investiţii
1. cantitate mai mică de investiţii: In al doilea scenariu, cu o investiţie iniţială de aproximativ 1.4 milioane €, sunt activate pentru potenţiale investiţii mai mult decât dublu.
2. investiţii de mare valoare adăugată: după ce avans un profit net de mai mult de 60%.
3. de investiţii cu risc redus: investiţie este acoperit de valoarea terenului, estimat la data mai mult de 600 000 € şi clădirea care va fi construit, valorile programate să crească în timp. Este clar că riscul de a nu vinde toate apartamentele, în timp acolo, dar este tangibil titluri de valoare non-financiare.
4. factorul timp: posibilitatea de a intra pe o nouă piaţă cu potenţial mare: proiectul permite noul proprietar să economisească cel puţin 2 ani de timp pentru a intra pe piata romaneasca.
5. Reţeaua de relaţii stabilit: noul proprietar intră bazându-se pe o reţea locală şi rapoartele de largă răspândire atât tehnice cât şi instituţional.
6. Relaţiile cu producătorul: există stabilit relaţii cu firme de construcţii de lider în domeniu.
7. Capacitatea de a solicita modificări în PUZ (Plan Urbanistic Zonal) pentru a creşte volumul.

Back Arhivă

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB