Cu Realigro este mai convenabil

Astazi, noile preţuri şi foarte atractive pentru utilizatorii care doresc să folosească platforma profesional Realigro web pentru vânzare sau închiriere proprietăţile lor au fost publicate.
Aici puteti noile preţuri:
70 EURO pentru un anunţ şi să folosească platforma pentru 12 luni
200 EURO pentru 5 anunţuri şi de a utiliza platforma pentru 12 luni
700 EURO pentru 50 de anunţuri şi de a utiliza platforma pentru 12 luni


De ce crezi publica un anunt pe Realigro?
Pentru ca poti vinde sau inchiria proprietatea dumneavoastra mai repede. Peste 200.000 de cumparatori din intreaga lume, vizita în fiecare lună Realigro căutarea de a face investitii imobiliare.

Fi găsit cu uşurinţă! Dacă locuiţi în ţări precum Mexic, Belize, Brazilia, Europa, Asia, America Centrală şi de Sud şi Africa, cumpărătorii internaţionali vor găsi proprietatea dumneavoastră, şi, în unele cazuri, cumpărători în ţara dumneavoastră, veţi găsi mai uşor.

Do it yourself şi să plătească nici un comision!
Când introduceţi reclame pe Realigro cu doar 70 puteţi avea toate corespondenţă în mod direct, astfel încât să nu plătiţi comision atunci când face vânzare.

Obţineţi mai mult!
În cazul în care piaţa imobiliară locală este într-o clipă recesiune, iar preţurile vor suferi, Realigro vă oferă un avantaj imens. Cumparatorii în alte ţări ale lumii sunt mai dispuşi să plătească mai mult pentru proprietatea dumneavoastra.
Toate foarte simplu si rapid.
Bucuraţi-vă de ea!

Back Arhivă

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB