Mutarea la Uruguay: pentru că este momentul potrivit să o faceți

Căutarea unei case în Uruguay nu este complexă, dimpotrivă, este extrem de simplă.
Țara cu capital Montevideo a trăit în ultimii ani în actualizarea guvernamentală completă, în virtutea unor reforme menite să faciliteze cetățenilor, dar mai ales investitorilor străini.
Numărul mare de case goale din țară a dus la o creștere bruscă a pieței de aprovizionare, care totuși nu găsește o întrebare la fel de valabilă.
De ce?

Situat în sudul Braziliei și învecinat cu Argentina, este adesea o națiune care nu a fost luată în considerare.
Cu toate acestea, Uruguay ar putea fi țara în care să înceapă o viață nouă.
Mai întâi de toate, trebuie să ne amintim datorită poziției sale geografice, vă permite să vizitați toată America de Sud în doar câteva zile.

Limba cea mai răspândită este în mod evident spaniolă, dar datorită prezenței diferitelor grupuri etnice, este posibil să comunici cu simplitate în italiană, engleză și în unele zone și în franceză. În plus, Uruguay nu stabilește limite pentru cetățenii străini care intenționează să achiziționeze o proprietate, chiar fără a avea viză.

Deși nu se bucură de o extensie mare, națiunea prezintă zone variate, de la cele mai rurale până la cele mai industrializate.
Evident, stilul de viață care se găsește variază în funcție de mediul înconjurător.
Zonele cele mai enumerate pentru a localiza și a cumpăra o casă sunt capitala și Punt del Este.

Cu cât vă îndepărtați mai departe de aceste orașe și cu atât mai multe avantaje (în termeni economici) vor fi găsite. În ceea ce privește investițiile străine, Uruguay are o serie de factori favorabili.În primul rând, securitatea juridică, disponibilitatea materiilor prime, în special în sectorul agricol, forța de muncă extrem de calificată, un program eficient de investiții care conduce la crearea de locuri de muncă și, nu în ultimul rând, scutirile de taxe pentru investițiile străine.

Acordând atenție celor din urmă, trebuie remarcat faptul că sistemul de stimulente pentru investiții în Uruguay prevede scutiri fiscale pentru toți cei care achiziționează bunuri imobiliare și restructurează cele existente.

Să vedem costurile acum
O casă detașată înconjurată de verde 400 m2, la câțiva metri de plajă, începe de la 120 000 de euro.
Dacă doriți să cumpărați un apartament luminos de două camere, cu o grădină mare și la câțiva pași de mare, prețul este de 160.000 de euro.
Trebuie doar să alegeți zona și tipul de proprietate pentru a profita de diversele facilități și a investi în cărămidă în America de Sud.

Articole corelate:

Locurile de vis ale americanilor.

Am revoluționat piața imobiliară globală.

Imobiliarul din Brazilia reprezintă aproximativ 15%

Evoluția pozitivă a acțiunilor din Brazilia

Cuba se deschide pe piața imobiliară

Căutați în Realigro

 

  Cont Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

   Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

   Set acum Nu se afişează din nou
  BB