Roma Caput Mundi: orașul veșnic care vă va face să vă îndrăgostiți

A definit capitala celor două state, deoarece adăpostește Vaticanul în interiorul său, orașul Romei este una dintre cele mai populare destinații atât pentru petrecerea vacanțelor, cât și în special pentru mutare. Inima creștinismului, suveran indiscutabil de secole, este, fără îndoială, simbolul peninsulei italiene.

Fondată în 753 î.Hr. este prima metropolă a omenirii, forța motrice a unei culturi (cea latină), care a dominat pe întreg teritoriul Mediteranei, se extinde pe plan mondial datorită puterii poporului român. Vizitat în 2017 de către 7,3 milioane de turiști, acesta este unul dintre cele mai populare scenarii cinematografice. Paolo Sorrentino ne''La grande bellezza "(care a câștigat Oscarul, Globul de Aur, BAFTA, patru premii europene de film, nouă David di Donatello, cinci panglici de argint și numeroase alte premii) sărbătorește măreția capitalei italiene , fără a neglija nimic la întâmplare.

Marea frumusețe pornește de la cele mai importante monumente și apoi ajunge în zonele de zi cu zi, cele mai simple străzi, dar cu o istorie bogată. Este imposibil să nu fiți fascinați de Amfiteatrul Flavian, mai cunoscut sub numele de Colosseum. Patrimoniului Mondial din 1980, se caracterizează printr-o plantă ovală cu un sistem complex de arcade. Arena unde gladiatorii au luptat a fost unul dintre locurile care atrag cel mai mult turiștii și iubitorii de istorie și arhitectură. Pentru cei care doresc să găsească case de vânzare în Roma, în zona Colosseum puteți vizita acest site.

Între Campidoglio și Palatino se află zona arheologică a Fori Imperiali. Site-ul include rămășițele mai multor pătrate monumentale (de aici și numele găurilor lat.forum): Forumul lui Caesar, Forumul lui Augustus, Forumul Nerva, Forumul lui Traian. Calea vă permite să mergeți într-o cale istorică care vă permite să trăiți o experiență directă cu Roma antică. Cine na văzut niciodată faimoasa scenă de film Fellini în care Anita Ekberg îl invită pe Marcello Mastroianni să intre în Fântâna Trevi? Construit cu travertin, marmură, ipsos, stuc și metale, aici se desfășoară ritualul de aruncare a monedei, exprimând o dorință. Stilurile mixte sunt diferite: baroc, neoclasic, medieval.

Zona este plină de cluburi care animă viața de noapte din Roma. La un nivel alimentar și vin, bucătăria romană se bazează pe mâncăruri tipice tradiționale rurale și rurale, cu ingrediente simple și arome puternice. Amatriciana și Carbonara sunt, fără îndoială, cele mai faimoase. Ar fi imposibil să descrii minunile Romei și a împrejurimilor în câteva rânduri. Din acest motiv, vă invităm să vizitați acest site pentru vânzarea de proprietăți în Roma și Lazio pentru a experimenta unul dintre cele mai frumoase orașe din lume.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB