Real Estate Australia se prăbușește: prețurile din Sydney și Melbourne au scăzut cu 20%

Un incident care nu poate fi ignorat - spune Shane Olivier de la AMP Capital, care se confruntă cu problema serioasă a scăderii drastice a prețurilor pe piața imobiliară australiană. Un factor de topire a factorilor, inclusiv accesul insuficient la piața însăși, reducerea creditelor, ipoteci mai grele și reducerea drastică a investitorilor.

Această combinație letală a făcut mari daune întregii piețe imobiliare australiene, atât de mult să fie suspicioasă și să demoralizeze toți potențialii investitori, dornici să cumpere o proprietate în Sydney.

Unul dintre principalele orașe ale continentului, a înregistrat câteva picături îngrozitoare, provocate în afara creșterii excesive a ofertei.

Împreună cu Sydney, o altă piață imobiliară sa prăbușit în paralel, dacă nu chiar mai importantă: aceea a Melbourne.

Prăbușirea părea că a atins un nivel în urmă cu un an. Dar, în realitate, declinul anual a depășit tendința minimă (și deja la momentul îngrijorării) de 5%.

Se speră că și alte orașe foarte importante, cum ar fi Canberra, capitala, Hobart, Adelaide și Brisbane.



Chiar și băncile sunt reticente și pot deveni prea strans pentru investitorii care decid să solicite un împrumut în virtutea unei investiții imobiliare.



Din păcate, previziunile viitoare pentru această națiune și în special pentru cele două orașe menționate mai sus nu sunt deloc pozitive.



Anunță o prăbușire suplimentară de până la 40%, ceea ce va aduce o schimbare importantă în istoria pieței imobiliare australiene.

Printre alți factori care au mărit această prăbușire, fără îndoială, identificăm și atitudinea potențialului investitor.

Cea mai mare parte a "moderării" a venit prin controalele puternice și măsurile prudențiale pe care le-a luat individul în așteptarea unei investiții în cărămizi australiene.



Cu mai multe opțiuni și mai puțin urgente, acestea au, prin urmare, mai puțini cumpărători de pe piață și, cei deja prezenți, preferă să se oprească la o primă și mică investiție.



În ultimul an, doar 44% din case au fost vândute, cu o scădere de peste 95% în ultimii 14 ani.

Se speră că acest colaps poate fi redus în anii următori, dar este foarte dificil pentru piață să se redreseze.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB