Mobilier pentru baie: ultimele tendințe

Anotimpul rece poate pune un efort asupra casei noastre. Nu numai în ceea ce privește încălzirea și consumul. Adesea, pentru a ne pune în dificultate, este capacitatea casei noastre de a adera la noile tendințe ale momentului. În ultima vreme ne-am ocupat adesea de diverse subiecte despre decorațiunea pentru acasă. Dar astăzi, atenția noastră va cădea asupra modului de mobilare a băii. Pentru a avea un stil mai toamna. Așadar, chiar dacă abia aștepți să-i oferi băii tale o nouă răsucire, putem începe să ilustrăm cele mai noi tendințe!

În primul rând, selectăm cel mai mult în culori. Știați că băile întunecate sunt moda momentului? De ani buni, de fapt, interiorul luminos, în general, a dominat total scena designului interior. În prezent, se pare că au pierdut altitudinea. Negrul este adesea ales ca simbol al eleganței. Deși această culoare face spațiile mai mici, dă mai mult caracter întregului mediu. Evident, nu este recomandat pentru camere foarte mici.

După ce am descoperit că negrul este un element indispensabil nu numai pentru îmbrăcăminte, ci și pentru interioare, ne putem dedica altor accesorii de mobilier. Cu mult timp în urmă, au fost la modă robinetele aurite sau de auburn. Deși această fază părea să fi fost depășită, putem spune cu certitudine că aceste elemente sunt din nou la modă. Cromul și alama sunt noile materiale care sunt populare și nu doar pentru baie. De asemenea, sunt recomandate ca detalii despre alte mobilier care necesită utilizarea de materiale similare.

Dar dimensiunea robinetelor? Viva extra-mare, sinonim cu un confort super! Pe lângă faptul că sunt plăcute estetic pentru ochi, robinetele mai mari, comparativ cu standardele obișnuite, garantează o experiență mult mai plăcută și mai învăluitoare în duș.

Vorbim totuși despre confort, marea întrebare: un duș sau o baie mai bună? Aceasta este o adevărată dilemă. Răspunsul este tot în utilizarea prevăzută. Dacă preferăm o baie tipic în stilul toamnei, în mod evident, este de preferat să selectăm a doua opțiune. Cum să nu se asocieze ideea relaxării totale cu cada - poate cu un jacuzzi integrat! În același timp, dușul este tipic pentru perioada de vară, dar poate fi făcut și mai confortabil datorită includerii accesoriilor funcționale (cum ar fi luminile pentru cromoterapie).

Nu în ultimul rând este utilizarea oglinzilor. Toamna a adus cu sine noi alternative la opțiunile standard care au caracterizat decorațiunile din ultimii ani.
De fapt, dacă în trecut erau preferate oglinzile mici, înconjurate de cadre bogate și evidente, astăzi oglinzile largi sunt adevărații protagoniști!

Nu există o formă stabilită. Fără reguli, cu excepția celei legate de gustul nostru personal. Rame sau decorate, atârnate sau așezate pur și simplu pe o piesă de mobilier, nu contează. Ceea ce contează este că sunt cât mai mari!
Cu cât oglinzile dvs. sunt mai mari, cu atât pot fi mai ușoare, chiar și în băile mai mici.

După ce am terminat cu sfaturile noastre, nu putem decât să vă dorim un loc de muncă bun pentru a vă moderniza baia!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB