Cambodgia și imobiliare: scăderea prețurilor

Se știe că imobiliarele mondiale par să fi avut un moment de cotitură în 2020. Printre aceste țări care au reușit să transforme problemele critice în oportunități, identificăm Cambodgia. De fapt, face parte din top 10 mondial, care a suferit o renaștere care a început anul trecut 2019. În ultimii 14 ani, a avut loc o creștere a interesului, ceea ce a adus cu 7% mai multe vânzări.

În plus, randamentul apare și în arendă, în orașul Phnon Penh. În această realitate, identificăm, prețurile proprietății printre cele mai mici din toată Asia. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că imobiliarele din Cambodgia au crescut semnificativ de-a lungul anilor. Legăturile cu China au influențat pozitiv piața, deși probabil va exista o etapă de oprire din cauza Coronavirusului. Desigur, se speră că acest impas poate avea un efect limitat asupra întregii proprietăți imobiliare din Asia, fără a compromite cifra de afaceri.

Dar, datorită finalizării aeroporturilor din Sihanoukville și Siem Reap, cererea pare să fie in continuă. Fără îndoială, au ajutat ratele subvenționate și, mai ales, prețurile proprietăților cu adevărat accesibile. O medie, comparativ cu Asia, care a permis apariția Cambodgiei în comparație cu marile națiuni, în special cu cele care reprezintă centre economice și financiare.
Turismul a ajutat în mod decisiv imobiliarele locale, promovând și încurajând noi valuri turistice care, datorită contractelor de vânzare extrem de avantajoase, s-au transformat apoi în valuri migratorii.

Dar sectorul imobiliar din Cambodgia nu se oprește aici. Într-adevăr. Datorită creșterii cererii, sectorul construcțiilor (cealaltă parte a monedei) a fost, de asemenea, solicitat. Noile clădiri comerciale, pentru a îndeplini angajarea de noi lucrători, complexe rezidențiale suplimentare, au revoluționat complet orizontul principalelor orașe. Trebuie menționat, însă, că puterea Cambodgiei este dată de omogenitatea găsită la nivelurile de îmbunătățire a locuințelor. Datorită solicitărilor externe, chiar și populația locală a decis să se adapteze la noutăți în ceea ce privește imobiliare, investind în clădiri noi, prin închirierea sau vânzarea celor anterioare. Un compromis corect, care le-a permis noilor veniți să investească pe o piață imobiliară în creștere, fără a cheltui o avere!

Și în ciuda faptului că piața cambodgiană a fost o frontieră pentru mulți, putem defini națiunea ca fiind tânără. Aproximativ 60% din noii rezidenți și forța de muncă ating vârsta medie de 30 de ani. O deteriorare care pare să beneficieze de economia națională și asiatică.

Modul în care va evolua piața cambodgiană este, evident, un mister. Dar pentru a afla, tot ce trebuie să faceți este să continuați să fiți actualizați pe blogul nostru!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB