Mutarea într-o casă nouă: cele mai recente must have

Atunci când vă mutați într-o casă nouă, de multe ori nu știți de unde să începeți din punct de vedere al mobilierului. Desfaceți și sortați diferitele cutii, decideți despre orice culori ale camerelor sau adaptați-vă la o casă deja mobilată. Pe scurt, de fiecare dată trebuie să vă confruntați cu diferite probleme mai mult sau mai puțin relevante. Dar care sunt noutățile anului 2020 care nu ar trebui să lipsească niciodată într-o casă, când ești pe cale să amenajezi o casă nouă?

Fără a pierde inima și fără a cheltui prea mult, este posibil să faceți diferența și să introduceți mobilier sau accesorii decorative de mare impact și utilitate. Haideți să aflăm împreună cele mai recente must have pentru o nouă casă!

Să începem cu unul dintre obiectele care reprezintă cel mai bine conceptul de confort. Canapeaua. Se știe că canapelele pot dura ani întregi dacă sunt de o calitate excelentă și adesea pot fi modificate pur și simplu acoperindu-le cu prosoape diferite. Dar, din când în când, ele trebuie înlocuite. De aceea, când decideți să vă mutați într-o casă, alegeți canapeaua cu atenție. De fapt, vă reamintim că, pe lângă faptul că este esențial pentru zona noastră de confort, canapeaua reprezintă un element dominant în ceea ce privește designul interior. Așadar, dacă vrei să dai culoare și un stil mai îndrăzneț unui living destul de monocromatic, concentrează-te pe canapea. După cum merge, îl poți îmbrăca oricând!

Și tocmai pe stilul și pe carisma internă se va concentra cel de-al doilea punct al mini-ghidului nostru de astăzi. Care dintre voi este un iubitor de artă? Nu trebuie să fiți cel mai bun expert al artistului pentru a vă face casa și mai specială. Pentru a inaugura noua casă cu o notă distractivă, concentrați-vă asupra operelor de artă. Îți plac fotografiile alb-negru? Căutați-le în diferitele magazine de mobilă! Ești iubitor de călătorii? Pariați pe hărțile orașului din locurile pe care le-ați vizitat! Și dacă doriți cu adevărat să exagerați, aruncați-vă imaginația, căutând și pe piețele de epocă, acele mobilier sau accesorii care sunt puțin de moda, dar care reflectă personalitatea voastră! La urma urmei, pentru a trăi într-o casă nouă, mediul trebuie să fie aproape de nevoile tale și nu de cele ale modei!

Și pentru bucătărie? Care sunt elementele inevitabile de cumpărat imediat ce vă mutați casa? Dacă bugetul este o problemă pentru dvs., soluția este simplă: scaune scaune scaune! Pe lângă faptul că dați o notă vintage, dar modernă, în același timp, puteți evita să ocupați prea mult spațiu cu scaunele clasice. Mai mult, nimeni nu vă interzice să optați pentru diferite stiluri și culori. Le puteți înlocui și modifica în orice moment! De fapt, scaunul clasic de bar poate face din bucătărie un mediu mai plin de farmec, fără a pierde căldura care o distinge. Și dacă aveți norocul să aveți o insulă pe care să vă pregătiți cina cu prietenii, ei bine, ați ajuns în centru!

Deci, sunteți gata să vă căutați noua casă? Mobilarea acum nu va mai fi o problemă!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB