Anomalii în domeniul imobiliar: ce se întâmplă în Franța?

După o serie de blocaje teribile din cauza urgenței pandemice, Franța este, de asemenea, gata să repornească. Dar cum arată astăzi imobilele franceze? Din câteva motive, nu este așa de grozav. Dar nu vă faceți griji, o cantitate incredibilă de bunuri imobiliare franceze este în prezent de vânzare la prețuri avantajoase. Să încercăm să înțelegem care sunt elementele pozitive și negative ale imobilelor franceze.

Să începem cu veștile pozitive: țara are încă o infrastructură incredibilă și, în ciuda tuturor pierderilor de populație din ultimii ani, națiunea are toate acreditările pentru a aspira la creștere în viitor pe mai multe fronturi. În ultimii ani, turismul și economia ecologică câștigă popularitate și, probabil, farmecul acestui pământ nu va dispărea în următorii câțiva ani. Dintre elementele negative care caracterizează, din păcate, această națiune identificăm fără îndoială o lipsă de securitate percepută de către locuitori datorită diverselor atacuri care au văzut Franța ca protagonistă în ultimii ani, sunt mulți care decid să se mute în alte țări sau pur și simplu să se mute în mai multe zone rurale. Conducător, desigur, am o scădere accentuată a populației în marile metropole.

Dar să vedem în detaliu cum se mișcă imobilele locale.
Franța, ca toate țările europene și nu numai, a cunoscut o perioadă de încetineală, iar vânzările nu se așteaptă să crească brusc. Nivelul vânzărilor la Paris a fost deosebit de dezamăgitor, scăzând cu 12,6% față de anul anterior.

Așa cum sa întâmplat în majoritatea capitalelor europene, prețurile din Paris sunt, de asemenea, foarte mari. Până la punctul în care mulți proprietari imobiliari au decis să-și convertească reclamele de vânzare în reclame de închiriere. Deci, unde sunt toate casele despre care am vorbit în introducerea acestei coloane, la prețuri avantajoase? În zonele mai rurale ale Franței. În domenii care de obicei nu sunt luate în considerare atunci când se decide să investească în cărămidă franceză.

Pentru a genera un mare interes pentru acest tip de zone care anterior nu erau considerate adecvate pentru a face o investiție, a fost, fără îndoială, urgența pandemică care, după cum se știe, ne-a schimbat și obiceiurile. Nevoia de a fi în contact cu natura și de a locui în zone mai liniștite a însemnat că ar putea fi inaugurată o nouă fază pentru imobilele franceze. Asta pentru nota zonelor rurale. Departe de tramvaiul tramvaiului marilor metropole. Metropole care sunt, prin urmare, din ce în ce mai inaccesibile investitorilor, în comparație cu prețurile avantajoase din mediul rural.

Interesul pentru orașele mari este în principal turismul. Dar, potrivit statisticilor, ar putea exista o „răsucire și în acest domeniu.

Pe scurt, Franța se confruntă cu o situație cu adevărat anormală în ceea ce privește imobilele sale. Nu există previziuni foarte clare despre viitorul cărămizii franceze. Dar dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre acest lucru și despre multe alte subiecte legate de piața imobiliară mondială cu virgulă, trebuie doar să fiți la curent cu portalul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB