Schimbările climatice: punctul de cotitură australian

Cine a spus că imobilele nu pot ajuta în lupta împotriva schimbărilor climatice?
Ei bine, știrile despre care vom vorbi astăzi sunt tocmai despre modul în care o companie australiană și-a făcut proprietățile imobiliare mai durabile. Ajutând reflexiv în lupta împotriva schimbărilor climatice! Ești curios să afli mai multe? Deci, dacă sunteți gata, putem începe rubrica noastră astăzi! Astăzi vă vom duce la Sydney, Australia. Mai exact în suburbia Wilton.

De fapt, a fost anunțată o nouă inițiativă, care prevede eliminarea acoperișurilor întunecate din case. De fapt, acest lucru va contribui, așa cum se explică în rândurile următoare, la eliminarea absorbției căldurii. De fapt, zona de referință este cunoscută pentru temperaturile sale foarte ridicate, adesea apropiate de 50 ° C în cele mai fierbinți anotimpuri. Prin eliminarea culorilor mai închise, exact ale acoperișurilor, va fi posibil să se evite absorbția excesivă a căldurii care, an de an, generează o creștere semnificativă a temperaturii în întreaga zonă. Dar noul proiect de lege cu siguranță nu se oprește aici! Cu siguranță este mai complex și articulat. Să aflăm mai multe!

Din nou, pentru a încuraja atât proprietățile imobiliare, cât și protecția mediului înconjurător și a condițiilor atmosferice, sunt examinați alți parametri. Cum ar fi, de exemplu, furnizarea de spații verzi. În detaliu, crearea unor coridoare reale de copaci între clădirile noi și cele preexistente. De asemenea, nu lipsesc inițiativele legate de crearea de case noi. Întotdeauna în vederea luptei împotriva scăderii temperaturilor. Conform ultimului raport climatic IPCC, temperaturile din Australia au crescut cu 1,4 ° C. Pragul maxim aferent acordurilor de la Paris a fost de 1,5 ° C. De aceea, depășirea acestui nivel ar pune într-adevăr întreaga zonă în pericol. Pentru a preveni realizarea acestui rezultat dezastruos, a fost, fără îndoială, necesar să se adopte aceste noi măsuri. Dar orașul Wilton nu a fost cu siguranță primul care a luat aceste inițiative definite ca „acoperiș rece”.

De ceva vreme, la New York a fost inaugurat și un program care vizează scăderea temperaturilor. În acest caz, motivele sunt mai mult decât evidente, având în vedere dimensiunea metropolei.

Dar de ce atunci alegeți să folosiți culori mai deschise pentru acoperișurile caselor? Răspunsul se găsește în legile științifice care, în acest caz, sunt combinate cu cele ale studiului culorii. Este suficient să spunem că în cele mai fierbinți locuri din lume, majoritatea caselor sunt complet albe. Acest lucru se datorează faptului că culoarea albă spre deosebire de culoarea neagră (care atrage în mod natural lumina, deci căldura) este capabilă să reflecte toată căldura care, prin urmare, nu este absorbită. Nealterarea temperaturilor din jur. Dar și în interiorul clădirii în sine!
Curios ca fenomen, nu? Cine știe cât de mult această inițiativă va fi capabilă să reducă temperatura și să o mențină sub pragul stabilit.

Pentru a afla mai multe despre aceasta și multe alte știri legate de imobiliare, ei bine ... rămâneți cu noi! În fiecare zi, la Realigro, vă vom oferi toate cele mai speciale știri despre sectorul nostru!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB