Cea mai salată rezidențială: Manila în partea de sus

Perioada de pandemie pe care o trăim a generat schimbări profunde în ceea ce privește imobilele. Am văzut deja cum, în multe țări, a avut loc o fluctuație a prețurilor. În unele cazuri a fost necesar să le creștem, în altele să le micșorăm. In extremis, era obligatorie eliminarea anunțurilor de pe piață, pentru a evita devalorizările excesive. Pe baza acestei situații oarecum confuze, au apărut unele realități, demne de menționat.

În coloana de astăzi, vom încerca să analizăm ce orașe s-au remarcat prin creșterea considerabilă a prețurilor proprietăților. O lectură rapidă, simplă și intuitivă. Necesar pentru cei care doresc să se apropie de piața imobiliară internațională. Deci, dragi cititori, dacă sunteți gata, putem inaugura rubrica noastră astăzi! Să începem!
Este necesar să plecăm de la o presupunere. Deși în introducerea noastră am afirmat că au existat diverse manevre economice implementate pentru ridicarea imobilelor din criză, în majoritatea cazurilor, s-a preferat creșterea prețurilor decât scăderea acestora.

Se vorbește despre o rată de creștere care fluctuează între 4 și 5% pe an. Deci, faptul este următorul: Covid a arătat cât de rezistente pot fi orașele.
Evident, creșterea prețurilor a fost o condiție prealabilă pentru scăderea ratelor dobânzii în principalele orașe, încurajarea noilor stimuli fiscali și punerea în aplicare a politicilor guvernamentale care vizează revigorarea economiei naționale. Dar să vedem împreună ce orașe au fost protagoniști.
În primul rând, Manila. Orașul filipinez a cunoscut o creștere îngrozitoare a prețurilor. De fapt, vorbim cu 35% mai mult decât în ultimul sondaj. O diferență semnificativă, care ar putea descuraja noii cumpărători să se cufunde în frumusețile locale. Sau poate nu. Știți, cât de minunate sunt aceste locuri, este greu să nu cedați ispitei!
Orașele turcești Izmir, Ankara și Istanbul urmează în clasamentul nostru. Cu rate de creștere a prețurilor de 28, 27 și, respectiv, 26 la sută, ele ocolesc Sankt Petersburg foarte rece, care a înregistrat „doar” + 19%. Este evident că creșterea constatată în diferitele metropole capătă o valoare mai multă sau mai mică în funcție de costul de viață preexistent în națiunea însăși. Prin urmare, fiecare rezultat trebuie ponderat conform acestor date. Vrei să afli mai multe nu? Ei bine, dacă sunteți curioși, vă vom dezvălui orașul care a văzut că prețurile sale scad.

Pentru a demonstra faptul că este necesar să se realizeze un echilibru real între factori, atunci când se analizează date precum acestea. Vă va surprinde să știți că Dubai a raportat -8 puncte procentuale. O realitate atât de bogată a decis, de fapt, să scadă prețurile pieței. Motivul acestei decizii? Potrivit experților, datorită gamei restrânse de investitori care, în ultima vreme, a scăzut din ce în ce mai mult. O altă informație demnă de menționat este cea referitoare la Madridul spaniol, care a rămas neschimbată în ceea ce privește prețurile precum Rio de Janeiro.
Dacă această coloană v-a fascinat, vă recomandăm să descoperiți cele noi pe care vi le-am creat. Dar, de asemenea, aruncați o privire la cele anterioare!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB