O muncă inteligentă care schimbă imobilele

Am abordat de mai multe ori subiectul „munca inteligentă”, legându-l de evoluția pe care o suferă imobiliarul. Și de mai multe ori am vorbit despre noile ținte care se formează treptat pe scena imobiliară internațională. Dar astăzi am decis să abordăm problema dintr-o nouă perspectivă. Întrebarea pe care o pun mulți este următoarea: care sunt noile tendințe care implică imobiliare și munca inteligentă? Dacă sunteți și curioși să aflați mai multe, vă aflați în locul potrivit. Noi de la Realigro am creat o mini coloană pentru a putea prevedea și analiza acest fenomen. Deci, dacă sunteți gata, îl putem inaugura!

Nu este surprinzător faptul că termenul de „lucru inteligent” atât de necunoscut în multe țări înainte de urgența pandemică a devenit acum banal. Dar cum poate un aranjament temporar care mută locul de muncă de la locul de muncă în casă să supere imobilele? Se poate și cum! Să începem imediat analizând ce se întâmplă și unde au fost înregistrate principalele „metamorfoze” pe piața cărămizilor. În primul rând, ceea ce a trezit un mare interes din partea experților din industrie se referă la mutarea primei case. Tocmai, în majoritatea cazurilor, majoritatea au decis să se mute permanent în interiorul marilor orașe, atâta timp cât sunt aproape de locuri neatinse sau cu certitudinea de a alege spații mai mari, cu balcoane sau grădini în aer liber. Această simplă schimbare a fost crucială.

După cum se observă, căutarea locului perfect pentru a locui și a lucra coincide. Hinterlandul marilor metropole reprezintă, în principiu, inima bătută a economiei. Având în vedere că multe companii au lăsat alegerea muncii în mâinile lucrătorului, în ceea ce privește munca personal sau de la distanță, cumpărătorii au decis să opteze pentru o soluție mixtă. În plus, era nevoie să poți avea un loc „Zen” în casa cuiva. Un contact cu natura. Un spațiu unic și inviolabil, pentru a vă putea relaxa și deconecta după o zi de muncă în același loc.
Dar dacă majoritatea au optat pentru aceste prime alegeri, ar trebui menționată și a doua din clasament, în termeni procentuali. Au selectat o alternativă și mai extremă, privilegiind locul unde se lucrează confortul.

Vorbim despre cei care au decis să transforme munca inteligentă într-o schimbare de viață fără precedent, mutându-se în locurile inimii. Munții, marea, lacul, sunt noile scenarii de lucru inteligent, dar și de proprietăți imobiliare. O vacanță atemporală, care în multe țări a condus la necesitatea de a îmbunătăți locurile de interes istoric sau destinațiile turistice care fuseseră uitate în totalitate din cauza pandemiei în curs de desfășurare. Prin urmare, inițiativele „un euro găzduiește” și numeroasele fonduri alocate de diferitele guverne pentru a putea redesena aceste realități nu sunt surprinzătoare. Chiar și companiile au preferat, acolo unde este posibil, să părăsească birourile și să își monitorizeze angajații într-un mod cu adevărat inteligent. Ar putea fi începutul unei noi ere?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB