Spania revoluționară: acasă și muncă sunt oferite!

Spania este, fără îndoială, una dintre cele mai fascinante națiuni de pe continentul european. Cu o tradiție unică de acest gen, acest ținut nu încetează să ne surprindă. De fapt, știrile de astăzi se vor concentra pe un anunț cu totul special, care a atras numeroase familii și copii în municipiul Griegos. Deci, dacă sunteți curioși să aflați mai multe și poate doriți să vă mutați în Spania într-un mediu montan împreună cu familia, sunteți în locul potrivit! Găsirea unei case pentru un loc de muncă în această țară nu va fi cu siguranță o problemă datorită anunțului emis de acest oraș! Deci, dacă sunteți gata, putem începe cu rubrica de astăzi!

Pentru cei care caută satul clasic de munte și doresc să scape de oraș, nu este întotdeauna ușor să găsească o soluție. De multe ori, de fapt, cele mai îndepărtate locuri și departe de tramvaiul orașului sunt și cele mai sărace. Cu mai puține oportunități de muncă. Nu este cazul în orașul Griegos din localitatea Teruel. Acest orășel, care are doar 132 de locuitori, a emis o interdicție pentru a preveni ca acesta să nu fie locuit.

Dar în ce constă această inițiativă? Anunțul este clar. Municipalitatea oferă gratuit un loc de muncă și trei luni de chirie. După aceea, chiria de plătit va fi de 225 € pe lună. Cu toate acestea, dacă în gospodărie există copii de vârstă școlară, cifra scade. Exact 50 € mai puțin pentru fiecare copil prezent. Deci, care este scopul acestei municipalități? Să ai mai mulți elevi în școala din sat, să eviți închiderea ei și, evident, să repopolezi zona.

Care sunt locurile de muncă disponibile în acest domeniu? Vei fi surprins să afli că există trei opțiuni de lucru. Primul face parte din afacerea restaurantelor. Al doilea în schimb în gestionarea unui restaurant de hotel, situat în piața principală.
Al treilea ... implică locuri de muncă inteligente! Posibil datorită fibrelor și numeroaselor spații de coworking.

Dar asta nu este tot! De fapt, este prevăzut un fel de selecție pentru a fi acceptat ulterior.
Din profilurile sociale ale municipiului Griegos, toate părțile interesate sunt invitate să trimită un videoclip cu întreaga familie la numărul Whatsapp 618 540 361. Videoclipul trebuie să ilustreze situația familiei. Mai mult, pentru a adera la apel, este necesar, de asemenea, să trimiteți curriculum vitae profesional al celor care, în mod evident, doresc să lucreze într-unul din aceste trei domenii. O adevărată noutate, care sperăm că va fi prima dintr-o lungă serie de apeluri care promovează realitățile rurale la fel ca cea a lui Griegos.

Dar câți s-au înscris la acest apel? Potrivit municipalității, au fost mulți care au decis să trimită cererea. Un semn clar al schimbării de care vorbim de aproximativ un an acum! Cea legată de nevoia de a trăi în medii decisiv mai naturale.
Deci, veți trimite și cererea dvs. pentru a vă putea muta în Spania? Dacă faceți acest lucru, vă dorim mult noroc! Pentru toți cei care doresc să rămână la curent cu privire la proprietățile imobiliare internaționale, vă recomandăm să fiți la curent cu blogul nostru Realigro!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB