SUA record: o proprietate imobiliară fără precedent

După un an cu adevărat dificil care a provocat chiar și cele mai puternice economii, am văzut cum s-au schimbat proprietățile imobiliare pe baza noilor nevoi ale pieței. Casele din suburbiile mai verzi au avut o cerere mai mare decât cele din marile metropole. Evidențiind astfel o nouă tendință destinată să rămână în următorii ani.

Cea referitoare la crearea de medii în contact permanent cu natura din jur. Deși modificările au fost, prin urmare, considerabile, au existat unele realități care au depășit toate așteptările. Cu toate acestea, în rubrica de astăzi vom vorbi despre o proprietate imobiliară cu adevărat recordă. Cel din SUA. Deși, de fapt, diferitele dificultăți legate de urgența pandemiei nu au lipsit, se pare că piața imobiliară americană și-a revenit rapid și chiar a depășit cele mai bune statistici înregistrate în anii precedenți. Deci, dacă doriți să aflați mai multe și abia așteptați să aflați de ce imobiliarele americane au obținut rezultate uimitoare, vă aflați în locul potrivit! Cu noi spunem Realigro că sunteți pe cale să faceți o călătorie în Statele Unite!

Presupunem că piața imobiliară din SUA este în prezent în frământări. De fapt, datele din iunie vorbesc de la sine. Creșterea volumelor față de luna precedentă a marcat un record istoric pe toate cele 53 de piețe metropolitane examinate. Vorbim despre 14,2%. Un procent încurajator dacă luăm în considerare atât perioada, cât și creșterea exponențială efectivă care se înregistrează de la lună la lună. Prețul mediu de vânzare a atins și recordul anterior, depășind-o cu 4,9%. În prezent, acesta se ridică la 336.000 de dolari, comparativ cu 320.000 de dolari înregistrat în aprilie și confirmat în mai.

Numărul caselor de vânzare a crescut, de asemenea (din nou comparativ cu lunile precedente). Cu toate acestea, oferta, în complexitatea sa, a rămas sub nivelurile din iunie 2020, înregistrând cu 37,5% mai puțin. Prin urmare, este posibil să vedem cum toate aceste date confirmă o tendință pozitivă care caracterizează piața imobiliară americană. Dar să intrăm în mai multe detalii încercând să înțelegem viteza de vânzare a unei proprietăți în America. În 2021, numărul mediu de zile petrecute pe piață pentru o proprietate a ajuns la 24. Coborârea media din mai și iunie 2020, patru zile. Acest lucru ne face să înțelegem cât de mult necesitatea de a cumpăra proprietăți, în ciuda creșterii prețurilor, fie puternic potențiali investitori.

După o perioadă extrem de descurajantă din diferite puncte de vedere, acesta este semnalul clar al modului în care un sector, sectorul imobiliar, poate deveni chiar forța motrice a unei economii naționale. Nu se știe cât va continua această tendință în timp și cât de mult va putea, mai presus de toate, să urmeze această tendință pozitivă. Ceea ce sperăm este că acesta poate fi primul semn al unei perioade extrem de prospere nu numai pentru Statele Unite, ci și pentru toate celelalte națiuni și investitori care interacționează cu acestea din urmă. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest lucru și multe alte subiecte legate de imobiliare internaționale, trebuie doar să continuați să fiți la curent cu rubrica noastră. În fiecare zi vă vom oferi toate cele mai recente știri legate de acest lucru și de multe alte sectoare care gravitează în jurul imobiliarelor.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB