Deveniți Domn sau Doamnă? Cu 60 de euro poți!

Cine nu și-a dorit să fie un lord sau o doamnă engleză și să trăiască într-un minunat castel? Mai ales într-o perioadă în care romantismul, atât la nivel de home deco, cât și ca epocă istorică, revine la modă. De asemenea, complice în numeroase seriale TV, precum Bridgerton, romantismul recâștigă altitudinea. Dar dacă v-am spune că vă puteți întoarce în timp, ați crede? Ei bine, în mini-ghidul de astăzi, vrem să vă oferim șansa de a deveni un lord sau o doamnă scoțiană. Ceea ce este necesar? Ei bine, '' '' doar '' 60 de euro sunt necesari! Dacă acest lucru vi se pare interesant, rămâneți cu noi. Pentru că suntem pe punctul de a dezvălui cum puteți îndeplini aceste roluri cu o investiție foarte minimă! Să începem!
Inițiativa, așa cum am anticipat, are o inimă scoțiană. De fapt, compania Highland Titles a propus un scop nobil (doar să rămână pe tema Lords). Pentru a îmbunătăți protecția și conservarea peisajelor minunate ale acestui pământ.

Și știți, Scoția are un patrimoniu peisagistic cu adevărat de invidiat. Banii strânși cu această inițiativă foarte interesantă vor fi donați entităților implicate în acest domeniu, dar și organizațiilor și asociațiilor care activează în sectorul social. O mare provocare care atrage mult interes din partea populației locale. Dar și străin! Dar să vedem cum putem realiza această dorință specială, dar în același timp comună între mulți. Prețurile terenurilor încep de la 60 de euro pentru un minim de „picioare pătrate de teren”. Unitate de măsură care corespunde la 0,09 metri pătrați. Zece metri pătrați, în schimb, au costat 90 de euro.

100 de metri pătrați, 180 de euro. Organizarea acestei inițiative afirmă, de asemenea, că, odată ce terenul a fost cumpărat, proprietarii vor primi un certificat de „Laird”, Lord sau Lady of Glencoe. Dar nu numai. Atașat acestui document, va fi atribuit un folder care conține un document cu o valoare legală personalizată, realizat pe pergament. Pe lângă o hartă a pădurii Glencoe cu un ghid pentru a putea accesa și vizita noile lor bunuri.

În urma acestei inițiative interesante, nu au lipsit evenimentele care au promovat-o la maximum. Dar care, pe lângă implicarea directă a noilor proprietari, a stimulat și sensibilizat la protecția mediului. Ciudat, dar adevărat, după numeroasele cereri de a deveni un lord sau o doamnă scoțiană, a crescut și interesul (și numărul) tururilor cu ghid către aceste minunate locuri verzi. O descoperire drăguță, care, sperăm, poate fi luată ca exemplu pentru alte locuri de cultură și o valoare peisagistică neprețuită.

Formula scoțiană nu a fost chiar prima formulă utilizată în acest mod pentru a putea reînvia dragostea pentru verde. Activități similare au fost, de asemenea, desfășurate în Portugalia pentru a aduce populația să aibă o sensibilitate mai mare față de mediu și protecția acestuia. Sperăm că acest tip de știri poate crește și trezi dragostea pentru natură în mulți. Ar putea fi o nouă formă de Renaștere culturală și peisagistică?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB