SUA și efectul inteligent de lucru

În perioada pandemiei, s-au schimbat multe obiceiuri. Din păcate, mulți oameni s-au trezit fără un loc de muncă. Alții, în schimb, au continuat să lucreze într-un mod diferit, de acasă. Deși, în diferite realități, termenul de lucru inteligent a fost deja folosit în comun de ceva timp, în alte țări a fost inserat și adoptat ca modus operandi abia în ultimul an.

Odată cu apariția vaccinurilor, multe realități au decis să renunțe la munca inteligentă. În schimb, alții au preferat să o păstreze. Deoarece este considerat mai ieftin, mai rapid și mai convenabil atât pentru angajatori, cât și pentru angajați. Astăzi, însă, am decis să ne concentrăm pe un anumit domeniu. Zona care a decis să creeze un fel de cadou de bun venit pentru a atrage mulți muncitori inteligenți. Scopul este de a repopula zonele mai rurale și de a menține o economie puternică și solidă strâns legată de teritoriu. De aceea, dacă sunteți gata, putem începe cu rubrica noastră!

Zona principală a știrilor de astăzi este cea din SUA. De fapt, este bine cunoscut faptul că depopularea orașelor mijlocii și a zonelor rurale a reprezentat întotdeauna o problemă majoră în țările extrem de dezvoltate. De fapt, numeroase inițiative au fost întotdeauna activate pentru a permite oamenilor să nu abandoneze acele regiuni specifice, garantând populația zonei în sine.

Odată cu explozia muncii la distanță, subvențiile, scutirile de impozite și alte mijloace de atragere a populației au crescut exponențial. Este suficient să spunem că unele municipalități americane oferă peste 20.000 de dolari în carduri cadou și stimulente. În decembrie 2020, a fost publicat pentru prima dată un portal care permite tuturor administrațiilor locale să comunice între ele pentru a adopta inițiative fiscale, orientate tocmai spre atragerea de noi populații.

Dar să vedem în ce mod munca inteligentă poate face posibilă atingerea obiectivului de repopulare a acestor zone și mai ales cum poate fi utilă și în sectorul imobiliar. Nevoia de a evita depopularea, în special în zonele mai rurale, a fost scânteia care a provocat explozia a numeroase inițiative. Cum ar fi cele ale modernizării infrastructurii, transformarea orașelor extrem de înapoiate în orașe inteligente și, mai ales, pentru crearea de spații de coworking gratuite pe întreg teritoriul.

Conform celor mai recente date statistice, peste 10 milioane de oameni au decis să se mute în ultimul an, abandonând marile orașe pentru a se muta în zonele învecinate.

În suburbii sau, în orice caz, în zone în care prețurile locuințelor sunt mult mai accesibile, unde vă puteți bucura, de asemenea, de un mediu natural înconjurător extrem de liniștit și sugestiv. Gândiți-vă, de exemplu, la zonele de coastă din Los Angeles și New York. În aceste zone, potrivit statisticilor, patru din 10 persoane au decis să se mute datorită posibilității de a lucra fără probleme de acasă.

Dar nu credeți că doar cetățenii privați vor să continue să lucreze inteligent. Piața de birouri se schimbă, de asemenea, având în vedere că multe companii susțin ideea de a se muta în orașe mici pentru a îmbrățișa, de asemenea, o cultură corporativă mai ecologică!
Pentru a afla mai multe despre acest subiect și despre multe alte subiecte, rămâneți la curent cu Realigro!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB