Londra record: cea mai înaltă clădire din lume

După cum știți la Realigro, vrem întotdeauna să vă oferim o previzualizare a ultimelor știri legate de imobiliare mondiale. Astăzi ne vom concentra în special pe un nou record: cel referitor la cea mai înaltă clădire modulară din lume, cu 500 de apartamente și 135 m înălțime. Această clădire are sediul în capitala engleză. Dar să nu ne pierdem în chat! Dacă și voi sunteți aici pentru a afla mai multe despre această veste foarte specială, trebuie doar să citiți următoarele rânduri! Împreună cu noi la Realigro, sunteți pe cale să faceți o călătorie record în Anglia!

Presupunem că moda caselor prefabricate devine din ce în ce mai populară. De fapt, am început la început, cu mini case prefabricate. Că ar putea satisface toate nevoile ocupând în același timp puțin spațiu. Compromisul corect între comoditate și accesibilitate în ceea ce privește prețul. Cu timpul însă, tot mai mulți oameni au decis să opteze pentru case prefabricate.

Și, ca orice modă, a ajuns în cele din urmă la nivele mult mai înalte. Firma de arhitectură HTA Design a creat acest proiect cu adevărat fantastic și fără precedent. Clădirea a fost deja finalizată în mai anul trecut și a fost poreclită Zece grade. Pe lângă dimensiunile sale stratosferice, această proprietate a plasat imediat 546 de apartamente pe piața de închiriere. Dar nu numai. Pentru a face această clădire incredibilă unică, există și prezența unei galerii de artă și a unei cafenele în interiorul a două turnuri. Acestea din urmă au o extensie de 38 și 44 de etaje.

Cu siguranță nu vorbim despre un proiect mic. Dar unde se află clădirea?

Pentru cei care vor să o vadă cu ochii lor, vor trebui să se apropie de stația East Croydon. Alegerea locației este, de asemenea, foarte importantă, deoarece, datorită acestei noi perle de proprietăți imobiliare modulare, acest district a fost redenumit ca „zonă culturală”.
Pentru construcția clădirii, au fost aplicate diferite tipuri de tehnici și tehnologii. Cum ar fi realitatea virtuală și imprimarea 3D pentru diferitele prototipuri destinate fațadei de colț.
Dar cât a durat până la final? Ei bine, chiar și în acest caz, vei fi surprins. Având în vedere că a durat doar 39 de luni!
Pe scurt, un disc după înregistrare, care a făcut ca întregul proiect să fie cu adevărat incredibil.

În plus, fiecare etaj rezidențial, pe lângă găzduirea diferitelor spații de locuit, are conexiuni directe cu zone de cohousing, săli de sport, facilități sociale și recreative. Nu în ultimul rând, spații de colaborare! În ceea ce privește materialele utilizate, prevalează structurile metalice pentru balcoane și teracota pentru decorațiuni. Dar, în general, se menține un aspect minimalist, punctat de diferite panouri care generează un efect de zig-zag.

Suntem siguri că după ce citiți această coloană, doriți să vizitați acest rezultat spectaculos al imobiliarului și al designului. Dar dacă sunteți și curioși să aflați mai multe despre aceasta și multe alte știri care gravitează în jurul sectorului imobiliar, puteți rămâne la curent. Mereu aici, mereu pe Realigro!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB