Vila Di Caprio de vânzare în Los Angeles!

Știi, lumea vedetelor a stârnit întotdeauna atât de multă fascinație. De fapt, nu este surprinzător faptul că, chiar și în domeniul imobiliar, deciziile de cumpărare și vânzare ale vedetelor generează un interes deosebit. Știrile sunt în principal noile case disponibile pe piața imobiliară aparținând fantomelor VIP. În coloana de astăzi, vă vom oferi câteva informații suplimentare despre vânzarea de Villa Di Caprio!

O afacere care a trezit un mare interes pe piața imobiliară din Los Angeles. Deci, dacă sunteți gata, putem începe rubrica noastră astăzi!

Să începem prin a da câteva informații despre caracteristicile acestei vile. Plecăm de la presupunerea, de fapt, că această casă a fost construită în urmă cu aproape un secol și cumpărată în urmă cu mai bine de 3 ani. Pentru aproximativ 5,75 milioane de dolari. Contestația de 4,9 miliarde de euro. Construită în 1926, proprietatea are un stil „Tudor”. Este format din 5 dormitoare și a fost poreclit Red Oak Manor. Situat în spatele a două porți mari, se înalță pe una dintre cele mai cunoscute și mai cunoscute străzi din Los Feliz Oaks. Tocmai la poalele Munților Santa Monica. O zonă extrem de cunoscută, deoarece este frecventată de chipuri cunoscute din lumea divertismentului.

În ciuda faptului că este o casă cu 100 de ani de istorie în spate, aspectul este în cea mai mare parte contemporan. Vorbim despre aproximativ 430 de metri pătrați caracterizați prin luminozitate mare și cu un mobilier de culoare moale și tavane înalte. Pe scurt, caracteristicile comune care fac această casă decisiv originală, dar în același timp maiestuoasă și primitoare.

Întreaga vilă este, de asemenea, dotată cu o sală de mese extrem de formală, o sală multimedia și chiar trei șeminee. Prin urmare, putem spune că confortul în această vilă cu siguranță nu va lipsi! Pentru a oferi un plus de relaxare întregii case, prezența unei zone de yoga care comunică cu dormitorul. Nu în ultimul rând, un dormitor pentru oaspeți

Extern structura oferă o zonă de divertisment. Tipic pentru toate casele care apar în această zonă. Inevitabile pentru o proprietate de acest calibru sunt piscina și un centru de wellness. După cum sa spus anterior, principalele culori care caracterizează această casă tind să fie culori neutre, care evocă natura din jur. Nu este surprinzător, având în vedere înclinațiile clare spre activismul de mediu exprimate de mai multe ori chiar de Di Caprio însuși.

În plus, alegerea albului ca culoare principală a pereților garantează o propagare naturală și remarcabilă a luminilor care intră din exterior. Fiecare cameră este în continuare primitoare, datorită prezenței luminilor calde, care înmoaie albul pur al mobilierului, înmoaie detaliile mai unghiulare.

Pe scurt, înțelegeți de ce vânzarea unei case atât de simplă, dar în același timp căutată, a avut atât de multă rezonanță. Dar dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta și multe alte știri, trebuie doar să rămâneți la curent aici! Pe blogul nostru! În fiecare zi, la Realigro, vă vom informa despre cele mai recente știri privind piața imobiliară internațională. Dar și pe toate sectoarele care gravitează în jurul său!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB