Hong Kong și creșterea dimensiunii: prețurile s-au triplat în ultimii trei ani

Hong Kong și creșterea dimensiunii: prețurile s-au triplat în ultimii trei ani. Regiunea administrativă specială din Hong Kong, literalmente "portul parfumat", este unul dintre cele mai cunoscute orașe ale continentului asiatic, având în vedere prezența numeroaselor ferestre.



Nu ocupă doar aceste primate, de fapt este și una dintre cele mai dens populate zone din lume.

După ce a fost o colonie a Imperiului Britanic de ani de zile, astăzi a devenit o adevărată putere din punct de vedere comercial, economic și financiar.



În ultimul deceniu, în plus, a salutat mulți străini din întreaga lume, dornici să își schimbe drastic viața. Munca este o constantă în China, și oricine nu are nici o problemă să găsească o ocupație.



Dar, dacă sunteți interesat și de a descoperi acest oraș minunat, trebuie să vă ocupați de o realitate care nu este foarte favorabilă investitorilor.

Cumpărarea unei case din Hong Kong este, astăzi, o prerogativă pentru câțiva.



Prețurile locuințelor, dar mai ales toate chiriile s-au triplat în ultimii ani.

Nu numai în sectorul rezidențial, dar și în birourile de gradul A (în special), această creștere a fost simțită, provocând o schimbare generală a potențialilor investitori.



Cauza este pur și simplu una: cererea excesivă de locuințe și / sau birouri, cauzată, la rândul ei, de creșterea forței de muncă în fiecare sector.



Doar credeți că în fiecare lună, prețul chiriilor crește până la un maxim de 3%, marcând o tendință (precum și îngrijorătoare) de neoprit.



În ciuda tuturor, economia chineză, spre deosebire de multe alte națiuni care trăiesc sau au experimentat anterior un fenomen similar, nu pare a fi în scădere.

Investitorii preferă să cumpere chiar și la prețuri mai mari decât să aștepte timpi mai buni.



Evident, importanța recunoscută la nivel mondial, pentru a deveni parte a cercului economic al Soarelui Rising, pare să fi înlăturat prețurile excesive ale apartamentelor.



Pentru a confirma acest lucru, statisticile arată că noile contracte de leasing din zona centrală au crescut cu 110% (față de cerințele de expansiune ale băncilor și ale companiilor financiare).



De asemenea, hotelurile au contribuit la această creștere a pieței generale.

Printre cei mai cunoscuți, patronul oriental, a închiriat circa 13.900 de metri pătrați, în virtutea nevoii puternice a investitorilor.



Și asta nu este tot!



Condominii de lux au intrat pe piața de leasing pentru a minimiza impactul noii impozite turistice asupra așa-numitului "post vacant".



Putem spune că piața a suferit un șoc puternic, dar, ca întotdeauna, China pare să fie mai mult decât pregătită pentru dictatura neprevăzută dictată de piața financiară.



Și tu, ce vei alege?

Veți aștepta timpuri mai mature sau vă veți arunca cu capul în caramida chineză?

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB