Vietnam, în primul rând: interesul pentru acest teren a fost renăscut

În piața de outsourcing, o știre curioasă și neobișnuită se îndepărtează de ceea ce se poate aștepta. În imaginația colectivă, de fapt, totul ar putea fi gândit, în afară de a vedea primul loc al unui clasament cu privire la obiectivele principale în care să investească, o țară aparent slabă și înapoiată.



Dar realitatea uneori depășește imaginația și de aceea astăzi vom vorbi despre cât de mulți oameni au decis să caute o casă în Vietnam.



În contextul global, de fapt, Vietnamul a stârnit un mare interes în diferite aspecte și în diferite sectoare, dar, în special, în domeniul imobiliar.

Cunoscând de ce?



Iată răspunsul la toate întrebările.



Fără îndoială, Vietnamul și-a stabilit prezența preponderentă în acest sector mai ales ca o destinație alternativă pentru diversele servicii offshoring low-cost, ridicându-se astfel pe locul cinci în clasamentul întocmit în 2017 de către Cushman & Wakefield.



Guvernul vietnamez a implementat politici menite să promoveze țara atât ca o destinație pur turistică, cât și ca un hub pentru externalizare, datorită unui segment larg de servicii care, potrivit datelor statistice, pare a fi destinat să perpetueze tendința pozitivă a acesteia timp.



Printre punctele în favoarea țării, care au contribuit la această expansiune rapidă, am constatat, fără îndoială, nivelul ridicat de capitalizare a creșterii costurilor forței de muncă din China.



India în apropiere se bucură de o piață puternică BPO (care include și Vietnamul însuși).



Filipinele, în faza de creștere completă, concurează puternic cu India.



Aceste elemente creează un mediu extrem de competitiv, în care Vietnamul a reușit să se dezvolte și să mențină poziția de top în clasament încă din 2015. Un record de respect, dat de capacitatea de a factura numai în sectorul imobiliar, aproximativ 15 miliarde de dolari.

O cifră exorbitantă pentru o națiune considerată printre cele mai sărace și mai înapoiate din lume.



În timp ce relansarea economică mondială sa oprit, Vietnamul depășește toate așteptările cu o tendință de invidiat!



Trebuie reținut faptul că creșterea inflației, costurile forței de muncă, sporește considerabil atractivitatea unor țări precum Vietnamul.



Securitatea energetică este, de asemenea, unul dintre pilonii cheie ai acestei țări, cu o reducere a costurilor și o optimizare a resurselor.



Ce să spunem, se speră că acei care, odată considerați "staterelli", pot avea recurs propriu, reușind, ca și Vietnamul, să găsească un loc respectabil în economia mondială.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB