Ungaria: de ce ar trebui să investească în 2018?

Definiția "Parisului din Est, Budapesta are multe elemente care se referă la capitala franceză: Dunărea, care taie orașul și are vedere la castele și frumoase clădiri, la dealul similar cu Montmartre, dar capitala maghiară are propria sa caracteristică unic: este rezultatul fuziunii a trei orașe: Buda, Pest și Óbuda, alăturat de Podul Lanțului și alte șapte poduri.

În mod similar cu toate țările din Europa de Est, este ușor de înțeles cum, pentru oricare dintre occidentali, este convenabil să investești.

Dar trebuie să alegeți cu atenție sectorul și cum să faceți acest lucru.

În primul rând, este necesar să se analizeze datele macroeconomice:

PIB-ul în Ungaria a crescut cu 4% în 2017

Sectorul serviciilor a crescut cu 1,9%, sectorul construcțiilor cu 1,6% și industria cu 0,8%.

Cea mai mare creștere a producției a fost înregistrată în sectorul construcțiilor cu + 30%,

Piața imobiliară din Ungaria se confruntă cu o perioadă de expansiune puternică de ani de zile. Valoarea imobiliară crește cu o tendință constantă și astăzi cumpărarea unei case sau a unui birou este una dintre cele mai bune investiții pentru cei care decid să se mute în Ungaria sau pentru cei care caută pur și simplu o remunerație adecvată pentru capitalul lor. Secretul succesului investițiilor imobiliare în Ungaria se regăsește cu siguranță în calitatea proprietăților și, în general, în conotațiile istorice, culturale și de mediu ale Ungariei.

Acest lucru este însoțit de o puternică extindere a sectorului construcțiilor, cauzată în principal de investițiile unor companii mari (inclusiv construcția de hoteluri și stațiuni), de efectele programului CSOK (care oferă posibilitatea de a cumpăra o casă în Ungaria pentru familiile maghiare să achiziționeze o casă în proprietate) și de programul vast de lucrări implementate de stat.



Situația generală a sectorului construcțiilor din Ungaria este însoțită de o figură paradoxală, dar reprezintă, în schimb, o oportunitate extraordinară pentru companiile străine: lipsa companiilor maghiare de construcții care să garanteze ritmul de creștere necesar sectorului. Dacă adăugăm că în 2017 costurile de construcție au crescut foarte aproape de 20% față de 2017, imaginea marilor oportunități oferite astăzi de Ungaria este și mai clară.

Budapesta este capitalul european cel mai puțin costisitor de a investi în domeniul imobiliar.

Un apartament renovat de 70-80 de metri pătrați (care nu are vedere la Dunăre), puteți cumpăra și cu 40.000 de euro. Cu un punct de vedere, suntem în valoare de 1.000 de euro pe metru pătrat. În cazul în care apartamentul este aproape de Parlament și Palatul Regal, prețul crește până la 3000 € pe metru pătrat.

Pentru mai multe informații, vizitați linkul direct.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB