5 Greșeli comune de cumpărare de origine pe care mulți cumpărători prima dată le fac

Atât de greu de crezut, învățați din greșelile voastre. Cum ar trebui să știi ce să faci dacă nu ai făcut-o niciodată sau nu ai mai experimentat-o înainte? Există atât de mult de învățat și atât de multe sarcini pentru a finaliza atunci când vine vorba de a cumpăra o casă. Fie că este prima dvs. casă sau altă proprietate - procesul este de obicei același. Gândiți-vă la tot ce vine cu cumpărarea unei proprietăți.

Orele în ore este nevoie pentru a găsi câteva case care sunt potențiale. Stabilește totul cu agenții imobiliari, rezervă întâlniri pentru a merge prin locuri, a pune în ofertă, a obține evaluarea, a face o inspecție la domiciliu, de asigurare a titlului, contracte de listare, plăți ipotecare și etc. Există atât de multe de gândit la asta nu e de mirare că mulți cumpărători de prima dată tind să facă greșeli.

Să aruncăm o privire la cele cinci greșeli comune pe care cumpărătorii pentru prima dată tind să le facă.

1. Având credință în acorduri verbale Este întotdeauna bine să ai încredere, pentru că fără încredere nu există nici o relație. Toată lumea merită să beneficieze de îndoială, dar, uneori, pentru situații mari, încrederea nu o reduce întotdeauna. Acordurile verbale sunt bune, dar vânzătorul nu își păstrează întotdeauna cuvântul dacă cineva dorește să le dea mai mulți bani pentru proprietatea lor. Banii câștigă de obicei, astfel că acordul verbal pe care tocmai l-ați făcut - nu mai este valabil dacă vânzătorul va primi mai multe fonduri. Este întotdeauna important să semnați documentele pentru a vă asigura că ați încheiat tranzacția.

2. Omiterea inspecției la domiciliu în totalitate Unii cumpărători decid să nu primească un inspector de acasă pentru a-și inspecta casa potențială deoarece nu există probleme aparente pe care să le poată vedea sau să le fie informate. Aici se întâmplă probleme deoarece, uneori, vânzătorii nu cunosc toate problemele. Când angajezi un inspector pentru a inspecta proprietatea, ei vor trece peste toate fundațiile din casă și vor fi siguri că totul este în ordine permanentă. Dacă există probleme, ar trebui să o găsească și proprietarul va trebui să le repare înainte de a vă lua proprietatea. Strângeți problemele mai întâi înainte ca acestea să fie probleme.

3. Îngrijorați de lucrurile mici Este natural să vă faceți griji în legătură cu orice lucru mic, dar când este timpul să cumpărați o proprietate, există prea multe lucruri mari să vă concentrați asupra tuturor lucrurilor mici. Dacă intri într-o casă pe care o iubești, dar nu-ți place culoarea vopselei sau dacă cuptorul cu microunde este depășit - acestea sunt corecții minore care nu costă prea mult. Concentrați-vă pe imaginea mai mare și aspectul general al casei. Odată ce casa devine a ta, poți să faci ce-ți place cu ea.

4. Neglijarea scorul dvs. de credit De multe ori scorul dvs. de credit nu este corectă. Este important să vă asigurați că aveți un scor corect înainte de a trimite hârtia către creditorii dvs. De multe ori oamenii își trimit scorul de credit fără să se uite la el și li se refuză împrumutul. Du-te peste tot și, dacă există probleme, încercați să le remediați înainte de a trimite informațiile către creditorii dvs. Acest lucru vă va economisi timp și bani în viitor.

5. Nu amintește de buget Unul sau chiar poate cea mai mare greșeală pe care o fac mulți cumpărători de prima dată este uitarea la buget. Este foarte ușor să fii urmărit cu elemente care nu sunt necesare și să realizezi că banii tăi aproape au dispărut. Bugetarea este foarte importantă înainte de a cumpăra o casă și chiar mai importantă atunci când achiziționați o casă și aveți mai multe facturi de plătit. Mulți oameni uită să ia în calcul costurile cu mobilierul, facturile, costurile mutării, plățile ipotecare și așa mai departe. Cum veți putea să plătiți toate aceste facturi dacă nu stabiliți bani suficient de mari? Asigurați-vă că ați venit cu o strategie de bugetare, astfel încât să nu vă confruntați cu probleme. Bugetarea înainte de a achiziționa o casă este benefică deoarece veți fi pe drumul cel bun și veți fi în măsură să gestionați toate cheltuielile înainte de a avea chiar mai multe cheltuieli de gestionat.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB