Realitatea febrei afectează toată lumea, chiar și Coreea de Nord!

Întotdeauna un subiect de interes politic și economic internațional, Coreea de Nord nu pare să vrea să lase nimic, dar nimic.



Dorința de a ieși în raport cu alte puteri vecine, un șef de stat cu ideologii adesea supuse criticilor (și poate departe de modernitatea comună), au condus acest stat la scară mică, care a marcat istoria lumii, să vină și pe piața imobiliară .



Definit ca cea mai impenetrabilă țară din lume, se ocupă de un eveniment mai unic și rar, care a subminat toate așteptările.



În capitala regimului comunist au fost construite 24 de clădiri, 1300 de locuințe publice, grădinițe și spații sportive, clădiri înalte cu 46 de etaje, centre universitare și multe alte facilități. Sunteți răsfățați pentru alegere dacă doriți să cumpărați o proprietate în Coreea de Nord!



Inutil de spus, viteza uimitoare de construcție a fost demnă de remarcat (dar nu ar putea fi altfel) din toate ziarele din lume.



Dar ce a provocat acest boom excesiv și radical în domeniul imobiliar coreean?

Fără îndoială, creșterea condiției competitive cu China vecină, care, la rândul său, a crescut prețul cărămizii chinezești (tehnica de piață că nu se știe cât de mult poate fi util economiei Soarelui Rising).





Proiectul Kim este de a arunca în aer turismul în Coreea, sperând că capitala poate deveni noul Miami.



Proiectul este de aproximativ un miliard de dolari pentru zona de plajă Wonsan.

Deschiderea lentă a acestei țări, transformarea acesteia din urmă, de la medieval la modernă, este orientată numai către un singur scop: să apară pe scena economică globală.



Va reuși Kim să câștige această provocare?



Ei bine, judecând după statistici, comparativ cu începutul anului 2018, valoarea proprietăților din Coreea de Nord a crescut cu 10%, iar investițiile cu 7,9% față de 2017.



Deocamdată, nu este posibil să se extrapoleze informații suplimentare de la această națiune care să schimbe orientarea pieței imobiliare din Vest spre est.



Trebuie doar să așteptăm noi cu sosirea din 2019!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB