Danemarca: țara care nu poate ieși din bule de locuințe

Dacă cumpărați o casă în Danemarca a fost întotdeauna visul dvs., știți că această țară pitorească trăiește într-un balon de anul trecut: balonul imobiliar! Prețurile locuințelor au crescut pentru a atinge vârfuri atât de absurde încât ministrul afacerilor este în căutarea unor soluții valabile pentru această problemă.



Printre căile viabile de salvare din această criză reală de cărămizi, se pare că ar fi o frână a ipotecilor fără rambursare (nu vor trebui să constituie 15% din portofoliul de credite ipotecare al băncilor).



Unul dintre principalii economiști din domeniul imobiliar a spus în 2017 că este dificil pentru cetățeni să fie conștienți de aceste schimbări. În realitate, după un an, această greutate se simte și cum!



Încercăm să încurajăm proprietarii de proprietăți să examineze noile reguli pentru a preveni această revenire a prețurilor, care, potrivit statisticilor, ar putea continua neîntrerupt dacă nu ar fi limitată.



Numeroși economiști se tem că controlul prețurilor la locuințe ar putea determina o spirală descendentă, oprirea dezvoltării prețurilor și limitarea competitivității.



Este aceasta situația cea mai gravă? Sau se va întâmpla când piața se deflaționează?



Pensionarii sunt cei mai afectați de acest disconfort, deoarece, având un venit scăzut, nu pot face față acestei perioade de "cărămizi de aur".



Anul trecut, aproximativ 50 de miliarde de coroane au fost investiți în zona rezidențială, ceea ce a dus la o dezvoltare semnificativă.



Majoritatea capitalului a venit din străinătate (aproape jumătate).





Dar, aparent, toate astea, poate prea agitate, au adus un boom de preț, care nu pare să vrea să coboare.





În ciuda faptului că, în 2016, Copenhaga a stabilit un nou record, din nou în domeniul imobiliar, pentru construcția a 4300 de clădiri rezidențiale, se pare că se află acum într-o fază în stagnare.



Piața este rece, la fel ca Danemarca!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB