Ce arată noua generație într-o casă

Vrea și are nevoie de schimbare de-a lungul anilor, deoarece putem vedea câteva priorități diferite cu privire la ceea ce vrea o mileniu în casa lor. După cum suntem conștienți, mileniile au crescut înconjurate de tehnologie și conectivitate. Ei doresc să fie conectați în orice moment și să poată controla lucrurile prin tehnologie. Înapoi în anii 1900, toți oamenii vroiau să fie aparatele care funcționau cum trebuie - cum ar fi un cuptor cu microunde, aragaz, frigider etc. Acum, milenarii vor lumini care să poată fi pornite și oprite prin telefoanele mobile și blind-urile care pot fi deschise și închise și tehnologia.



După cum puteți vedea, mulți oameni din noua generație au vrut aparate noi pentru prima lor casă. Aceasta ar putea include un frigider care vă spune ce fel de alimente aveți nevoie, conectat prin WIFI sau unii ar putea opta pentru un frigider atrăgător din oțel inoxidabil. Toată lumea dorește un dormitor mare și această "dorință" nu sa schimbat cu adevărat de-a lungul anilor. Un garaj cu 2 mașini este principala necesitate pentru majoritatea milenarelor, care este posibilă și are sens în funcție de locul în care trăiți. Dacă locuiți într-o țară cu zăpadă - înțeleg această dorință.



Stocarea energiei devine din ce în ce mai populară pe măsură ce trecem încet pentru a reduce energia pe care o folosim. Acesta este un traseu excelent pentru generația tânără care se îndreaptă spre, deoarece este mai bine pentru mediul nostru. O bucătărie de lux și podele din piatră este o altă necesitate mare pe care noua generație ar dori-o pentru că arata "luxoasă". Ei doresc cele mai bune dintre cele mai bune, mai ales atunci cand isi gazduiesc prietenii si familia pentru cina. Cine nu vrea să intre în bucătărie mare?



Un subsol finit este, de obicei, o necesitate pentru noua generație, deoarece nu pare a fi la fel de real și depinde mai mult de tehnologie. Acest lucru va face viața mai ușoară și mai eficientă. Locația este un factor important atunci când vine vorba de nevoile și nevoile lor într-o casă. Vor să fie în cea mai bună locație posibilă, chiar dacă costă în plus. Ei trebuie să fie înconjurați de tot ce este în imediata apropiere a locului lor. Acest lucru are sens, dar în funcție de situația sa financiară - nu este întotdeauna posibil pentru toată lumea. Locația este un factor cheie pentru mulți oameni, nu doar pentru noua generație, când vine vorba de găsirea locului perfect. Nimeni nu vrea să se afle într-o locație pe care nu o preferă; viața este prea scurtă ca să nu vă puteți bucura de casă. Fiind în locația aleasă joacă un rol în sănătatea ta. Studiile arată că, dacă călătoriți cu ore în fiecare zi, acest lucru crește stresul. Dacă cumpărați un loc unde nu trebuie să călătoriți, nu veți avea o problemă atât de mare în această zonă.



Desigur, un sistem inteligent de acasă, așa cum am menționat mai devreme în articol, este foarte important pentru unii oameni din noua generație. Oamenii doresc să reducă la minimum munca în zilele noastre și să facă lucrurile pe calea "inteligentă". De ce să vă ridicați și să vă deschideți blind-urile sau să porniți luminile atunci când le puteți spune telefonului să vă facă asta. De ce treceți prin frigider și dulapuri pentru a vedea ce aveți nevoie, când lista dvs. poate fi actualizată de la frigider și trimisă la telefon? De ce nu aveți totul pe un temporizator, astfel încât să nu trebuie să vă reglați căldura noaptea sau dimineața - va ști deja la ce temperatură doriți? Este foarte inteligent și eficient să proiectezi o casă ca asta, dar este și costisitoare. Din nou, situația financiară a fiecăruia va determina cât de inteligent poate fi casa lor.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB