Viitorul imobiliar este dans: noua tendință a caselor "curbate"

Vă amintiți copiii când v-au cerut să vă proiectați casa la școală?
La început a fost dificil să traseze linii drepte și regulate, dar, cu timpul, am învățat să construim case cu forme geometrice impecabile.
Și dacă v-am spus că doar acele desene sau modele atît de rău la acel moment, astăzi ar putea fi inspirația multora de a-și construi propria casă?


Vestea este aprinsă în întreaga lume, dar sa concentrat inițial în New York.
Dacă sunteți interesat să cumpărați o casă în New York, acum puteți lua în considerare și acest tip nou de proprietate.

XI - New York
În districtul Chelsea din Big Apple, au fost proiectate două turnuri care se ridică pentru 26 și 36 de etaje pentru o extensie de 91 și 122 de metri.
Arhitectul este Bjarke Ingles.
Numele acestui complex? XI-ul datează forma celor două turnuri.
Ingles a vrut să le construiască dând ideea unui dans comun și să arate că nu există nici o limită a imaginației chiar și în domeniul arhitectural.

Dancing Towers - Seul
Și tocmai pe dans se află două clădiri minunate care se află în Seoul, Coreea de Sud. Un amestec de tradiție și modernitate reprezintă miscarea mânecilor costumelor tradiționale ale dansatorilor budiști.
Numărul de apartamente? Numai 834!

Stații de semnalizare - Dubai

Cine nu-l cunoaște pe Zaha Hadid? Pentru cei care nu știu, ea a fost unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați arhitecți ai timpului nostru.
Cu proiectul său realizat în Dubai, a reunit inovația, tehnologia și luxul în districtul de afaceri (Business Bay) din Dubai.

Turnurile sunt similare valurilor care reflectă mișcările tradiționale ale dansului arab de la "o mie și una nopți", iar principala caracteristică este capacitatea de a dezvolta o mișcare atât orizontală cât și verticală.

Clădirea REN Shanghai Expo -Shanghai
Nu în ultimul rând sau în special, este clădirea REN Shangai Expo.
Nu ar putea fi un proiect cu o mână chineză în această cursă la revoluția imobiliară! Acest hotel găzduiește un centru de petrecere a timpului liber și de conferințe (folosit deja la Shanghai în Expo 2010). Acestea sunt două clădiri care se amestecă: una reprezintă apă și cealaltă solul.
Împreună formează un singur turn și un arc, care este pasul de dans tipic pe care fiecare dansator îl interpretează înainte de a coborî pe teren.

Dansul a îndeplinit această tehnică datorită acestor proiecte și, această nouă tendință, pare a fi cea dominantă în sectorul imobiliar care este colorată cu o venă mai artistică.

Vă sfătuim să rămâneți actualizați pentru a afla cele mai recente stiri Realigro!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB