Investiția în Italia: confortul este verde

Niciodată înainte, în ultimii ani a interesului investitorilor de a cumpăra o casă în Italia a crescut,
din cauza crizei europene care pune proprietarii în poziția de a devaloriza casele în fața unui câștig imediat.

Realitatea imobiliară sa dezvoltat în paralel cu cea a construcției de locuințe noi de la zero.

Datorită investițiilor creditorilor străini (în special țărilor din Europa de Nord) în Italia, aproximativ 8 miliarde de euro au ajuns pentru dezvoltare rezidențială și, potrivit datelor statistice, sunt destinate să crească cel puțin până în 2020.

Interesul pentru sectorul imobiliar este, de asemenea, asociat cu mediul înconjurător, deoarece au fost multe case noi construite într-o manieră ecologică, cu impact zero asupra mediului.



Construcțiile din lemn (doar pentru a da un exemplu) sunt cele mai populare în această perioadă. Este suficient să spunem că construcția rezidențială de zidărie a suferit un declin în beneficiul clădirilor verzi a crescut cu 8%.

Deși Italia nu a adoptat o veritabilă strategie națională energetică, guvernul are cel mai mare interes pentru îmbunătățirea eficienței în sectorul construcțiilor.

Această sensibilitate ecologică a determinat majoritatea companiilor italiene să își transforme liniile de producție în scopul creșterii cererii de pe piață, provocând o prăbușire a prețurilor locuințelor non-verde (dar în același timp un obiect de interes pentru cumpărătorii ipotetici) și creșterea ( dar întotdeauna într-un mod limitat) cele pentru clădirile noi.

Care sunt preturile caselor noi?

Pentru case ecologice prețurile de pornire sunt incluse într-o gamă care variază de la 1.300 la 1.600 de euro pe metru pătrat. Adevărata comoditate este în lemn. Costul inițial ridicat al unei case se poate adăuga în doar cinci ani de la data cumpărării, deoarece reducerea consumului unei case ecologice este garantată, până la o economie de 40% față de casele standard.

Legislația italiană ajută și la începutul anului au intrat în vigoare reglementările pentru simplificarea autorizațiilor de autorizare și a autorizațiilor de construire cu posibilitatea de a solicita 70% (depășind pragul de 50% anterior).



Prin urmare, deși a existat o creștere a prețurilor pentru proprietăți de nouă generație, acestea din urmă vor aduce fără îndoială investitorului o reducere a costurilor pe termen lung.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB