10 motive pentru cumpărarea unei case în 2019

2019 este anul pentru tine, iar anul în care trebuie să te gândești să cumperi o casă. Desigur, există stipulări cu privire la accesibilitatea și siguranța locului de muncă etc, dar dacă vă aflați în locul în care puteți, veți face o alegere excelentă de investiții. Când vă gândiți să cumpărați o casă, trebuie să vă gândiți la viitorul și la viața lor pe drum. Unde ai de gând să fii? Vrei să ai o familie în viitorul apropiat? Trebuie să recunoașteți acești factori pentru a achiziționa casa potrivită care va fi benefică pe drum. Să aruncăm o privire la top 10 motive pentru care 2019 este anul pentru cumpărarea unei case:


Disponibilitatea: Sentimentul că sunteți gata să vă angajați într-o investiție este un motiv bun pentru motivul pentru care ar trebui să cumpărați o casă în acest an. Dacă sunteți gata să faceți un salt de credință și cunoașteți costurile asociate cu cumpărarea unei proprietăți; esti gata pentru asta. Totul se referă la pregătirea și înțelegerea procesului.
Aprecierea clădirilor: Imobilul este, în general, investiția numărul unu care crește în timp. Are o creștere stabilă a prețurilor, cu o creștere de aproximativ 3-5% în fiecare an, potrivit Asociației Naționale a Agenții Imobiliari. Dacă cumpărați o casă în următorul an, în 10 ani, casa ar trebui să merite mult mai mult - mai ales dacă o cumpărați într-un oraș mare cu o populație în creștere.
Investiții: Nu există prea multe investiții care să garanteze un randament, dar de obicei cumpără o casă. Nu numai că este proprietatea ta la sfârșitul zilei, toți banii pe care-i cheltuiți pentru chirie, și tu nu te mai întorci. Desigur, este o necesitate pentru a trăi, dar este mai bine să puneți acești bani în ceva ce veți ieși din ea.
Libertatea: deținerea unei case vă oferă libertatea de a face tot ceea ce doriți cu ea. Nu mai trebuie să vă ocupați de proprietari sau de alți chiriasi. Aveți libertatea de a decora și de a renova orice doriți. Dacă doriți aparate noi, puteți obține aparate noi.
Stabilitate: În funcție de dacă aveți o familie sau nu, stabilitatea casei vă permite să construiți relații în cadrul comunității și cu vecinii voștri din jurul vostru. Dacă aveți copii, acest lucru le va permite să își dezvolte educația într-o instituție, în loc să se deplaseze în locuri diferite. Este mai ușor pentru familie să rămână pus într-un singur loc pentru o perioadă de timp.
Echitate: Orice plată pe care o plătiți către casa dvs. este mai multă echitate în buzunar. Când plătiți chiria, vă vedeți numai bani lăsând buzunarul și nu câștigați nimic în schimbul investițiilor. Construiți proprietatea în timp și cu orice renovări pe care le-ați pus în casă, capitalul dvs. crește tot așa.
Cu siguranță: dacă dețineți propria casă, aveți certitudinea că aveți și un loc pentru a veni acasă. Cu chirie, chiriașul ar putea să vină la tine și să spună că ai 60 de zile să găsești o casă nouă. Acest lucru creează stres și vă faceți griji și nu aveți acea certitudine pe care o faceți cu propriul loc.
Remunerația fiscală: Unii oameni vor primi pauze fiscale pentru cumpărarea propriei case. Veți putea deduce taxele pe proprietate și dobânda pe care o plătiți în casa dvs. S-ar putea chiar să puteți deduce unele dintre costurile asociate cu cumpărarea casei dvs. Există multe remunerații fiscale diferite pe care le aveți cu cumpărarea de proprietăți.
Mândria: Vei avea mai multă mândrie în tine și în viața ta odată ce îți cumperi prima casă. Toată lumea trăiește și visează pentru ziua în care își pot permite propria proprietate și se pot așeza.
Ratele cu dobânzi reduse: ratele dobânzilor continuă să crească și, probabil, vor continua să crească de-a lungul anilor. De ce să nu cumpărați o proprietate acum când ratele dobânzilor sunt scăzute, în loc de jos pe drum când trebuie să plătiți mai mult? Oamenii plătesc mii și mii de dolari pe dobândă în fiecare an, motiv pentru care oamenii trebuie să utilizeze ratele dobânzii mai mici.


Cu toate aceste informații, ar trebui să aveți o idee mai bună cu privire la motivul pentru care ar trebui să vă uitați să achiziționați o casă în anul următor. Doriți să economisiți bani de-a lungul anilor și să aveți libertatea pe care o meritați; dacă este cazul, sursele noastre de la Realigro Real Estate vă pot ajuta să găsiți casa perfectă pentru dvs.!







Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB