Ce să anticipați în timpul procesului de închidere a achiziționării unei proprietăți

Felicitări! Ați găsit casa perfectă și acum este momentul să finalizați procesul și să obțineți documentele și tot ceea ce v-ați semnat. Această proprietate ar trebui să aibă toate dorințele și nevoile dvs. și să se încadreze în intervalul dvs. de preț în acest moment. Sunteți în stadiul în care ați plasat deja oferta pe proprietatea imobiliară și oferta a fost acceptată. Aceasta este o zi mare pentru tine, pe măsură ce te pregătești să semnezi desemnarea ta pe linia punctată și să termini procesul de cumpărare a casei tale noi. Deși nu ați terminat încă, aveți un ultim pas pe care trebuie să-l finalizați care este - procesul de închidere. Veți dori să știți câteva lucruri importante înainte de a vă închide pe proprietate.

Vă rugăm să citiți cu atenție mai jos ce trebuie să vă așteptați și cum să vă pregătiți pentru procesul de închidere.






Eliminați toate situațiile neprevăzute:




De obicei, atunci când cineva preia proprietatea imobiliară, există câteva contingențe pe care cumpărătorul trebuie să le facă înainte ca tranzacția să fie legală. Câteva contingențe comune ar fi inspecția la domiciliu, care acordă cumpărătorului dreptul de a avea locuința privită de un profesionist. În acest fel, dacă ceva este greșit - vânzătorul are controlul de ao repara. O situație de apreciere vă va indica valoarea casei dumneavoastră. O altă probabilitate comună este finanțarea. Această situație contingentă vă va permite să renunțați la proprietatea asupra proprietății în cazul în care creditul dvs. ipotecar nu este aprobat. Așa cum se menționează în contractul dvs., veți avea o anumită perioadă de timp pentru a face acest lucru.




Citiți totul de câteva ori:




Cu orice cumpărătură mare sau document legal, este întotdeauna crucial să citiți versiunea fină și puteți obține și oa doua opinie pentru a vă asigura că tot ceea ce citiți este corect. Este bine să întrebați avocații dvs. pentru toate documentele înainte de data limită. Acest lucru va asigura că totul este corect înainte de a semna. În această etapă, trebuie să citiți documentele ipotecare pentru a vă asigura că totul este în ordinea corectă.




Aprobarea finală a ipotecii:




Aprobarea finală a ipotecii înseamnă că împrumutul dvs. a trecut prin procesul de subscriere. Profesioniștii vă vor examina documentele și vă vor asigura că finanțele sunt corecte și că nu există împrumuturi înșelătoare cu privire la transmiterea dvs. În timpul aprobării finale a ipotecii, subscriitorul vă va verifica scorul de credit și vă va asigura că finanțele sunt în aceeași ordine ca atunci când ați fost aprobat pentru împrumut.




Faceți o ultimă căutare:




În funcție de acordul dvs., majoritatea contractelor permit cumpărătorilor să meargă acasă la ultimul timp în termen de 24 de ore înainte de închidere. Aceasta este pentru a vă asigura că proprietarii de case din trecut au ieșit și puteți verifica dublu starea proprietății. Din moment ce ar fi trebuit să obțineți o inspecție la domiciliu, această trecere în revistă trebuia să treacă peste tot ce urma să fie stabilit de către vânzători și să se asigure că reparațiile au fost finalizate.




Aduceți-vă documentele potrivite:




Ar trebui să aveți întotdeauna documentele necesare cu dvs. în această etapă a jocului, care va include:




Asigurarea proprietarilor de case
Raportul de inspecție la domiciliu
Contractul dvs. cu vânzătorul
Identificarea fotografiei emisă de stat
Documente pentru aprobarea împrumutului de la bancă




Fiți pregătit să vă semnați o parte echitabilă de documente în timpul acestui proces. Vreți ca totul să fie făcut legal și să vă ajute.




Proprietate:




Acesta este momentul în care cumpărătorul va fi transferat dreptul de proprietate de la vânzător. O companie de titlu va verifica taxele, fapta și alte elemente esențiale ale proprietății pentru a vă asigura că sunt în stare bună. După ce totul se întoarce în forma corectă, ambele părți vor semna documentele. Veți deveni noul proprietar oficial al proprietății!



Pentru noii proprietari care nu au mai trecut prin acest proces, ar putea părea o mulțime de muncă. În cele din urmă, aceasta este pentru a vă asigura că sunteți susținut în mod legal și totul este pus în aplicare pentru tine. Nu veți regreta să puneți munca suplimentară pentru a vă asigura că totul este corect. Mult noroc cu acest proces și să te distrezi fiind un nou proprietar de proprietate!

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB