Economia și mediul: Australia este înconjurat de verde

Un teren unic și unic de acest gen. Cumpărarea unei case în Australia, ca a doua casă sau pentru sărbători, este o alegere comună pentru mulți cetățeni europeni care, obosiți de monotonia și adesea absența muncii, decid să își schimbe statutul socio-economic.

Continentul oferă numeroase atracții, precum și peisaje splendide care se combină cu o arhitectură sofisticată și modernă.
În ciuda unui sistem fiscal foarte strict, toți cetățenii au un nivel de trai foarte ridicat, fie ei tineri sau bătrâni.
Pe scurt, Australia este continentul pentru toată lumea!
Ar fi greșit să credem că toată vitalitatea Australiei este concentrată în marile orașe.
În ianuarie 2018, în inima orașului Perth, un tur a fost creat de Consiliul pentru clădiri verzi din Australia, pe o plimbare de 2 kilometri, în timpul căruia este posibil să se contemple prețiosul Orașul australian în ceea ce privește Green Real Estate.

Unul dintre acestea, Centrul de Formare a Competențelor Verzi, acordat ca cea mai ecologică clădire publică din statul Australiei de Vest, pentru sistemul fotovoltaic modern care produce 100% din energia utilizată, aer condiționat și încălzire.
Din 2004, fiecare clădire aflată în construcție în Australia a primit un parametru de evaluare, "Green Star". O metodă motivațională pentru toți constructorii și cumpărătorii viitori. Controlul, la scară națională, este realizat de GBCoA.

În Perth, clădirea verde devine din ce în ce mai singura modalitate de a proiecta clădiri, iar cetățenii înșiși sărbătoresc "Ziua Green Building". Ultima sa desfășurat la 1 iunie și a fost o zi dedicată temei sustenabilității în clădirile publice, în prezența arhitecților, tehnicienilor și reprezentanților instituțiilor orașului.



Ideea dezvoltării unui oraș în armonie totală cu mediul și la scară umană este acum atât de răspândită încât, anul trecut, administrația a inițiat un proiect de doi ani care oferă sprijin financiar proprietarilor de afaceri și proprietarilor care acestea sunt preocupate de îndeplinirea criteriilor "verzi".

Construcția ecologică, care a explodat în Perth în ultimii ani, este o temă foarte comună în toată Australia.
În țară există numeroase experiențe de construcții extrem de inovatoare, iar 30% din toate clădirile prezente sunt în prezent certificate "verzi".
Consecințele?
Clădirile construite în conformitate cu standardele "verzi" australiene produc 62% mai puține emisii, consumă 50% mai puțină apă și reciclează 70% din deșeuri.
Clădirea Commons din Melbourne, de exemplu, a fost recunoscută în 2013 ca fiind cea mai durabilă clădire din țară. Clădirea, formată din 24 de apartamente, nu are locuri de parcare, ci doar 65 de locuri de parcare. Nu numai că: ele sunt celule de beton capabile să izoleze complet interiorul din exterior, până la punctul în care nu furnizează un sistem de aer condiționat.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB