Cumpărarea unei case este mai convenabilă decât închirierea. Iată de ce

Probabil din cauza crizei care a lovit America mai întâi și apoi Europa, piața imobiliară sa schimbat și ea. De fapt, o schimbare a tendinței a fost înregistrată și pe calea preferată a investitorilor de a achiziționa o proprietate în Italia.

Dacă, în ultimii ani, potențialii cumpărători s-au orientat spre leasing, fiind mai puțin obligatorii din punct de vedere economic și mai ieftin, deoarece nu prevăd emiterea imediată a unei rate totale, dar lunare, astăzi piața imobiliară înregistrată o creștere semnificativă a contractelor de vânzare.



Evident, ar fi greșit să nu intrăm în detalii, deoarece există diferite tipuri de proprietăți și alternative posibile în ceea ce privește vânzarea activului.



Să intrăm în detaliu.



Care sunt factorii care favorizează cei care intenționează să semneze un contract de vânzare?

În prezent, chiriile cresc în toate motivele italiene (cu diferențele necesare). În timp ce prețurile necesare pentru vânzare sunt stabile sau chiar mai mici decât cele din anii precedenți.

Deschiderea Italiei la clădirile verzi a fost favorabilă, permițând un consum redus și o rentabilitate economică pe termen lung (și la nivel ecologic).

În orașele mari, atunci căutarea de locuințe închiriate este și mai complexă datorită contractelor de închiriere pe termen scurt, pe care mulți proprietari le preferă deoarece nu prevăd riscuri de insolvență.



La aceste elemente cu o importanță nemaiîntâlnită se adaugă așa-numitele "rate zero" și BTP-urile minime prin care, la 8 ani după cumpărarea și asumarea unei ipoteci cu dobândă fixă de douăzeci de ani cu prețuri stabile, bilanțul tinde în favoarea cumpărătorului, mai degrabă decât a chiriașului.



Deși există această tendință generală de a alege vânzări, mai degrabă decât de a închiria, există încă o mică parte a investitorilor pentru care merită încă să semneze o chirie.



Dacă în orașele mari, după cum sa afirmat anterior, este perioada de vânzări mari, în companii mici sau mai degrabă în case de lux de dimensiuni mari (care vor fi ocupate pentru mult mai mult decât cele 10 ani de obicei) investitorii sunt direcționați către chirii pentru a evita că valoarea clădirii nu crește suficient în timp pentru a amortiza costurile suportate.



Datele statistice confirmă, de asemenea, că din 2010 până în prezent, prețul cărămizilor a suferit modificări semnificative: -23,1% valoarea locuințelor existente, + 0,7% cea a celor noi.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB