Boom în Chile: creșterea economică încurajează investitorii

Piața imobiliară din Chile este în criză. Prețurile locuințelor au scăzut în 2016 după impunerea TVA de 20%, dar astăzi se pare că această situație a fost inversată, ceea ce a dus la o creștere accentuată nu numai în economie, ci mai ales pe piața imobiliară.



Această circumstanță a încurajat investitorii care au decis să se arunce cu capul în caramida chiliană, dornici să cumpere un apartament în Chile.

În prezent, piața imobiliară din Chile a redobândit astfel situația de echilibru care exista înainte de 2016.



În luna august, în plus, un proiect de modernizare a taxelor a anunțat 12 măsuri menite să sporească creșterea și dezvoltarea în aceeași țară.

Orice persoană fizică sau juridică, rezidentă sau nu în această țară, este liberă să cumpere proprietăți imobiliare (cu excepția zonei învecinate).



Chiar și cele mai vechi case se întorc în vogă, devenind un simbol (și un bun) esențial pentru a ajunge la investitori, iubitori de structuri de epocă și departe de modernitate.

O investiție "trebuie să aibă", care a permis Chile să revină la lista țărilor cele mai dorite de a construi de la zero sau de a cumpăra un apartament.



Trebuie remarcat faptul că costurile totale ale unei tranzacții imobiliare sunt foarte scăzute. Acest lucru crește și accelerează rentabilitatea economică pe piața imobiliară (o conveniență care nu trebuie subestimată).



În ceea ce privește datele numerice ale creșterii economice solide, vârfurile pozitive au fost înregistrate de la an la an (începând cu 2016) de 5,6%. Un rezultat excelent dacă credeți că acum doi ani, țara a trecut printr-o fază de recesiune.

Rata șomajului este, de asemenea, foarte scăzută. Aproximativ 3%, în scădere evidentă față de 2016.



Se speră că această tendință poate continua neîntrerupt, și cine știe, poate că următorul cumpărător ar putea fi tu!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB