Investiții imobiliare: boom-ul în Regatul Unit

Regatul Unit: patru națiuni unite de istorie și timp. Țara Galilor, Scoția, Irlanda de Nord și Marea Britanie formează cea de-a cincea putere economică mondială a timpurilor noastre, iar a doua în Europa după Germania.



Cu câmpiile sale uriașe din Scoția și galeria munților Welsh, reprezintă un conglomerat

de state diferite, dar unite sub un singur suveran: Regina



Și poate că această credință în tradiție, fiind ancorată într-o cultură proprie sau pur și simplu din motive patriotice și economice, ia împins pe britanici pe 23 iunie 2016 să voteze în favoarea ieșirii Regatului Unit din Europa.

După Brexit, care părea gata să tragă Anglia în cea mai profundă criză, Marea Britanie a fost punctul central al investițiilor imobiliare în ultimul an.

Cota atinsă este de aproximativ 20 miliarde de lire sterline, cu un decalaj de 40% din 2017.

Cererea crescândă exponențial sa născut exact după referendumul din UE, care a dus la ieșirea Angliei din Uniunea Europeană.

Creșterea interesului investitorilor a dus la achiziționarea de proprietăți în Marea Britanie în valoare totală de aproximativ 71 miliarde de lire sterline.

Hoteluri și proprietăți rezidențiale sunt cele mai populare sectoare (5 și respectiv 4 miliarde de lire sterline).

Chiar și chiriile renumitelor zgârie-nori din Londra au rămas neschimbate, cel mai înalt în toată Europa.

Principalii investitori sunt asiatici (90%), iar profesioniștii din industrie au declarat că Brexit a fost cel care, rupând legăturile cu Europa, a menținut Anglia izolată de orice probleme internaționale apărute din zona euro.

Această seninătate de bază a dat, mai presus de toate, imobiliar stocul de aur, datorită randamentelor puternice și previziunilor de creștere continuă.

Regatul Unit a înregistrat cele mai înalte niveluri de tranzacții de investiții încă din 2017 și și-a continuat tendința fără întrerupere.

De ce ar trebui să investești în Anglia?

Reducerea impozitării (20%) și ușurința și încrederea în birocrația în domeniul construirii antreprenoriatului sunt doar câteva dintre punctele-cheie ale acestei alegeri.

Este important să subliniem importanța prezenței Londrei și a Bursei, care, pe lângă reprezentarea și combinarea marilor sectoare financiare, asigură un punct de referință care nu este puțin important pentru finanțele internaționale.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB