Singapore domină în domeniul imobiliar: știri din Asia

Asia este o putere care a dominat și domină scena internațională pe toate fronturile. Inovatorii în fiecare domeniu, pe primul loc în fiecare sector, sunt capabili să depășească chiar și cei care, de-a lungul anilor, au excelat într-un anumit domeniu.

Bogăția acumulată a însemnat că astăzi această populație a împins și un alt front: cel al pieței imobiliare. Cumpărarea unei case din China nu mai face apel la chinezi, ci este convenabilă pentru străini.
Conform statisticilor de-a lungul anilor, capitalurile de ieșire erau mai mari decât cele primite. Cu alte cuvinte, imobilele chineze, pe de altă parte, au favorizat investițiile în străinătate în detrimentul celui din interiorul granițelor naționale.



În alegerea zonei în care să se permită o diversificare a portofoliului imobiliar, există îndoieli. Investitorii asiatici au decis să investească în cărămizi europene, în special în Londra. Aproximativ 26% din fluxurile totale din capitala Angliei ne-au permis să inauguram noi clădiri, ajungând la un total de 3,5 miliarde de dolari investiți în regiunea anglo-saxonă abia în prima jumătate a anului 2018.

Cei mai activi investitori au fost cei de pe piața Singapore, care au construit un portofoliu logistic de două miliarde de dolari între Anglia și Statele Unite.
Totul ar putea părea foarte evident, având în vedere numeroasele potențiale pe care China le bucură. Trebuie remarcat, totuși, că în ultimii ani, China a înregistrat o încetinire a activităților de ieșire.

Motivul pentru care capacitatea chineză de a plasa în primul rând pe piața imobiliară, este demn de remarcat.
Înclinația puternică a investitorilor din Singapore de a investi în Europa, dar mai ales în Anglia, a permis acestei populații să aibă succes și să fie cunoscută la nivel internațional, astfel încât să garanteze o securitate în lumea imobiliară pentru cei care decid să împartă contracte de vânzare sau , chiar mai bine, să semneze contracte de construcții.

Viteza de propagare a fenomenului și intrarea în scenă a acestei puteri au destabilizat, fără îndoială, piața construcțiilor, care a transformat epicentrul spre est, provocând nemulțumire profundă în rândul investitorilor americani care sunt văzuți sărind peste tigrii Răsunător soare.

Bogăția adusă de China în construcția occidentală a atenuat însă aceste mici divergențe.

De fapt, economia a înregistrat o creștere a vitezei de tranzacționare de 78%. Trebuie doar să așteptăm pe cele noi din puterea secolului!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB