Alaska: știrile "proaspete" și previziunile pentru 2019 ale pieței imobiliare

În 1959, devenind statul 49 al SUA, Alaska este cel mai mare stat din punct de vedere al suprafeței din America (peste 600.000 de metri pătrați). În ciuda acestui fapt, la nivel de populație, este cel de-al 48-lea cel mai puțin populat. O contradicție care echivă foarte mult și care cântărește enorm pe piața imobiliară.



Dacă sunteți interesat să cumpărați o proprietate în Alaska, cu siguranță aceste știri proaspete proaspete și previziuni pentru anul 2019, se pot dovedi utile.



Trebuie remarcat faptul că piața imobiliară din Alaska a întâmpinat numeroase probleme în anii precedenți, dar se confruntă cu o perioadă de noi tendințe care ar putea să o ridice.



În medie, prețul de vânzare al unei case este de 230.000 de dolari, dar tendința care are loc în "ultima frontieră" este aceea a duplexului.



Aceasta este o unitate închiriată care este subscrisă de mai mulți chiriași.

Acest fenomen a fost cauzat de creșterea numărului de proprietari de case millenare (59% au primit moșteniri) și de reducerea familiei.



Care au fost ceilalți factori care au influențat piața imobiliară din Alaska în 2018?




Creșterea penuriei de locuințe
Prevalența chiriașilor
Reducerea salariilor pentru persoanele tinere
Creșterea impozitului pe proprietate de stat de 1,23%




Putem spune că, în prezent, piața imobiliară din Alaska este variată. Statisticile arată o prăbușire a locuințelor cu o singură familie până în 2020 și o creștere a chiriașilor și construcția de clădiri duplex și cu mai multe unități.



Singura garanție? Unicitatea Alaska nu permite factorilor externi să acceseze cu ușurință nu numai economia, ci și piața cărămizilor.

Fiind un stat extrem de vast, evident prețurile locuințelor variază în funcție de zonă.



Recomandam cu siguranta Anchorage, care, cu peisajele sale frumoase, are o economie vibranta si o piata imobiliara prospera.

Imposibil să nu mai vorbim de capitalul Juneau, care are prețuri de vânzare mai mari, dar cetățenii se bucură de un standard de viață mult mai ridicat.



În concluzie, este posibil să se afirme că în general piața imobiliară este în viață și în creștere, în special în ceea ce privește contractele de leasing.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB