Crăciun și imobiliar: inovații în mobilierul de casă

Crăciunul este timpul anului, când totul este mai bogat. Străzile sunt pline de lumini, copiii se sărbătoreau, iar casele sunt, de asemenea, baza pentru decorații și mai extreme.



Dar, uneori, depășește mult și duce la concedieri. Cu toate acestea, potrivit celor mai recente statistici, tot mai mulți oameni sunt în graba de Crăciun și devin "reali" "Scrooge" (doar pentru a rămâne pe tema "Crăciunul").



Mileniile sunt deja legate de tradiție sau de conceptul general al detașării și distracției de sărbători, adesea 32% dintre respondenți numesc "lipicios", ornamentele curții deja începute.



Chiar și cei care au cumpărat o casă în Washington în ultimii ani, cercetările lor din Statele Unite au arătat în raport că ei au decis să-i dea un nivel decorativ al glitzului de Crăciun și să "dea" un așa-numit șic șubred pentru un stil minimalist, dar aspectul a fost de fapt foarte căutat.



Desigur, un element cu un anumit efect este alegerea copacilor verzi și disproporționați de Crăciun, dar să închidă ramurile uscate pe perete și să le decorați ușor și fără prea multe decorațiuni suplimentare.

Statistic, doar 11% cumpără brad tradițional.



"Victoria" din 2018 este, fără îndoială, un cuvânt: originalitate. Iar când vine vorba de selecția materialelor, avem un scop exotic: ceea ce trebuie să aibă bambusul și iută 2018.



Lumânările rămân un articol de Crăciun de bază, dar chiar și în acest caz sunt alese decorațiile și dimensiunile mai mici, dar cu un număr mai mare.



Culoarea perfectă pentru a vă decora casele nu mai este aurul clasic, ci albul, ascultătorii, simțurile, praful și frânghia.



Cu toate acestea, decorurile "uscate" sunt populare, în ceea ce privește reciclarea: căpșunile și fructele uscate nu pot fi lăsate la mesele stabilite.



Când vine vorba de iluminare, ei nu ies din modă. De fapt, preferăm seturile de lumină exterioară care pot chiar să decoreze acoperișurile înclinate.



Deci, dacă doriți să aveți un stil unic pentru casa dvs., amintiți-vă elementele de bază: unicitatea, simplitatea și o mulțime de lumină!

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB