Crăciunul și imobilele: noutățile decorului casnic

Crăciunul este perioada în care totul devine mai bogat. Străzile sunt pline de lumini, copii sărbătoresc și chiar casele devin baza unor decorări tot mai extreme. Dar, uneori, merge departe și duce la excese. Dar, potrivit celor mai recente statistici, tot mai mulți oameni părăsesc graba de Crăciun și devin reali "Scroogi" (doar pentru a rămâne pe tema "Crăciunul").



Detașamentul a început deja din decorațiunile curții, adesea definit ca fiind "lipicios" de 32% dintre intervievați, în timp ce milenii sunt chiar mai înrudit cu tradiția sau, în general, cu conceptul de petrecere și divertisment.



Studiul efectuat în Statele Unite a arătat că chiar și cei care au cumpărat o casă în Washington în ultimii ani au decis să se îndepărteze de la glitzul de Crăciun la un nivel decorativ și să se dea așa-numitei "șocuri zdrobite", un stil minimalist aspect ciudat, dar de fapt foarte căutat.



Un element care, fără îndoială, are un anumit efect este alegerea pomilor de Crăciun care nu mai sunt verzi și disproporționate, dar sucursalele uscate se atarna pe perete și decorează într-un mod delicat și fără prea multe decorațiuni adiționale.

Statistic, doar 11% cumpără brad tradițional.



Ceea ce "câștigă" în 2018 este, fără îndoială, un singur cuvânt: autenticitatea. De asemenea, în ceea ce privește alegerea materialelor, suntem orientați către exotice: bambusul și iuta sunt must-have-ul anului 2018.



Lumânările rămân un element fundamental de Crăciun, dar, chiar și în acest caz, sunt alese decorațiile și dimensiunile mai mici, dar cu un număr mai mare.



Culoarea perfectă pentru a vă decora casele nu mai este aurul clasic, ci albul și, ascultați, ascultați, pudra și frânghia.



Întotdeauna să rămâi pe tema reciclării, decorațiile sunt "uscate": fructele de padure și fructele uscate nu pot lipsi de mesele așezate.



În ceea ce privește iluminările, ei nu merg niciodată în modă. Într-adevăr, vom opta pentru serii de lumină exterioară care pot decora chiar și acoperișurile înclinate.



Dacă doriți, de asemenea, să aveți un stil inimitabil pentru casa dvs., amintiți-vă elementele fundamentale: unicitatea, simplitatea și o mulțime și o mulțime de lumină!





Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB