Clădiri inteligente cu energie zero: Italia este gata pentru provocare.

Clădiri inteligente cu energie zero: Italia este gata pentru provocare.

Indicatorul inteligenței construcției și restructurarea parcului imobiliar sunt cheia noului plan stabilit de Directiva europeană privind îmbunătățirea eficienței energetice în sectorul construcțiilor. Conform documentului menționat anterior, de fapt, până în 2050 clădirile vor trebui să fie inteligente și vor avea aproape zero energie. O provocare frumoasă care vede Italia în poziția pol. Peninsula aflată în bazinul mediteraneean este una dintre țările cu cea mai mare eficiență energetică, cu o intensitate primară care este cu 18% mai mică decât nivelul mediu din celelalte țări ale UE.

Din 2015, noile norme privind prerogativele privind performanța energetică a clădirilor au intrat în vigoare. Planul de îmbunătățire a clădirilor inteligente cu energie aproape fără zgomot (Panzeb) descrie caracteristicile care stau la baza dezvoltărilor naționale pentru a-și crește numărul, clarifică cerințele, evaluează performanțele în diferitele tipologii de utilizare și zonele climatice și face o estimare despre costurile reale și ipotetice necesare realizării sale.

Având în vedere faptul că Italia este una dintre națiunile cu o extindere considerabilă și o variabilitate climatică, este posibil să se înțeleagă modul în care, în ciuda îndrăznei acestor măsuri, este esențial ca guvernul să implementeze politici durabile de construcție în conformitate cu nivelul general european. . "Începerea" a folosit unul dintre instrumentele cele mai valoroase și invazive pentru atingerea acestor obiective: certificatul de performanță energetică a clădirilor (APE). Important pentru valorificare, de asemenea la nivel comercial, exprimă în cele mai bune cazuri canoanele necesare pentru realizarea îmbunătățirii calității energiei și a mediului în sectorul imobiliar din Italia. Acesta reprezintă primul pas pentru crearea unor noi personalități profesionale dedicate și specializarea în acest sector (de asemenea, ruperea flagelului șomajului).

Drumul Italiei în ceea ce privește inovația energetică a proprietății nu este atât de recent. De asemenea, în domeniul informării și instruirii, Peninsula a lucrat în cursuri de formare pentru construirea de certificatori energetici prin intermediul canalelor: • Universității • Organizații și organizații de cercetare • Consultanță, comenzi și școli profesionale Formare , controlul și managementul au stat la baza strategiei câștigătoare care a determinat Italia să participe activ în domeniul eficienței energetice. Însă acum sunt utilizate pe scară largă noi instrumente pentru stimulentele cu emisii zero și veniturile inovatoare: printre acestea se numără impozitul pe deduceri, contul termic și sistemul de certificate albe.

În conformitate cu prevederile legii din 27 decembrie 2017, nr. 205 "Pentru intervențiile de reamenajare a energiei condominale se înregistrează o creștere a ratei de deducere de 70%, pentru intervenții care implică cel puțin 25% din plicul clădirii și 75% pentru intervenții menite să îmbunătățească performanța energie "a plicului, cu un plafon de 40.000 de euro pentru fiecare unitate de locuit." Contul termic 2.0 îmbunătățește mecanismul de sprijin pentru creșterea eficienței energetice și producția de energie termică din surse regenerabile. Fonduri de 900 de milioane de euro pe an PA, companii și persoane fizice.

Certificatele albe reprezintă valori legate de obținerea economiilor de energie. Sistemul este legat de atingerea obiectivelor anuale de către distribuitorii de energie electrică și gaze naturale.

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB