Programul "Revive" pentru Portugalia: când istoria fuzionează cu construcția.

Arta, dalele și fado-ul Manueline sunt unele dintre simbolurile caracteristice ale culturii portugheze și, în același timp, o contribuție la cultura internațională. În Portugalia există 22 de Patrimoniu Mondial clasificate de UNESCO. Elementele aparent îndepărtate ale lumii imobiliare au reprezentat, în ultimii ani, punctul forte pentru toți investitorii din acest sector.



Guvernul lusitanian a lansat programele "Revive" și "Simplex" în 2017. Cele două proiecte, desfășurate de Ministerul Economiei, Culturii și Finanțelor pentru îmbunătățirea și îmbunătățirea patrimoniului istoric și cultural al Portugaliei, au urmărit câteva obiective: recuperarea și renovarea clădirilor istorice (în general abandonate) și îmbunătățirea, stimularea și schimbarea utilizării prevăzute.

Direct către toți investitorii portughezi și ne-italieni, Revive asigură că indivizii beneficiază de performanța activităților folclorice și, pe de altă parte, permite companiei să contribuie semnificativ la îmbunătățirea proprietăților abandonate.

Adevărata provocare, de fapt, reprezentanții companiilor portugheze fac din AFP, o parte a acestor structuri, clar ca vechea mănăstire magnifică, care va fi transformată pentru a atrage turiștii. Acesta este motivul pentru care al doilea grup hotelier din Portugalia, Vila Gale, investește în jur de cinci milioane de euro pentru al transforma într-un hotel de lux.

Prin criteriile detaliate privind calitatea de membru, în comunicatul de presă (detalii pe site-ul http://revive.turismodeportugal.pt/pt-pt.) Există 30 de structuri totale acoperite de plan care, în faza primară, inițiază actualizarea a 11 clădiri (dar, treptat, veți putea solicita restul de 19). Simplex "a asigurat, în schimb, clarificarea reglementărilor administrative, având în vedere acceptarea recentă de către Consiliul de Miniștri a standardelor moderne combinate cu facilitățile de cazare turistică. Programul, cu intenția de a simplifica birocrația, reflectă prioritățile indicate de guvern: consolidarea, simplificarea și digitalizarea Autorității Palestiniene, pe lângă punerea în aplicare a măsurilor care vizează creșterea sectorului imobiliar și a turismului.

De exemplu, micul Elvas poate de asemenea să profite de acordul recent încheiat între guvernele de la Madrid și Lisabona pentru promovarea conexiunilor transfrontaliere de-a lungul coridorului feroviar din Atlantic: o nouă linie între Elvas și Evora, cu subvenții de 388 de milioane de euro. de euro) alocat de UE) va relansa, de fapt, transportul și turismul între cele două națiuni.

De la nord la sud, acest val de reînnoire a condus la o extindere a contractelor de închiriere și de vânzare în țară. Când vorbim despre cumpărarea unei case în Portugalia, fiecare are propria sa concepție: unii preferă mai mulți cetățeni și centre animate pe tot parcursul anului, cum ar fi Faro și Portimão, alte zone mai mici, dar dotate cu toate serviciile.

Albufeira, de exemplu, a fost întotdeauna mult iubită de publicul englez și irlandez, același lucru este valabil și pentru Lagos, centrul istoric din care navigatorii navigau pentru a explora coastele Africii în trecut. Coasta Algarve, cea mai apropiată de Spania, cu orașele Tavira, Olhão și Vila Real de Santo António, este, dimpotrivă, o destinație preferată a francezilor care, în ultimii ani, au investit în imobiliare și au cumpărat case și apartamente pentru locuințe. receptiv.

Imobiliar public este, prin urmare, o componentă foarte importantă a identității istorice, culturale și sociale a țării și un element bogat și diferențiat datorită atractivității regiunilor și versatilității în sectorul construcțiilor.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB