10 modalități de salvare pentru o plată în avans

Încercați să salvați o plată în avans pe o casă sau o investiție imobiliară? Economisirea pentru orice poate fi dificilă pentru oameni, mai ales atunci când vine vorba de o plată în jos pe o casă. Trebuie să bugetați oriunde puteți și să vă creați condiții de trai rezonabile între timp. Acest articol vă va arăta 10 modalități de salvare pentru o plată în avans, care sunt rezonabile și necesită numai modificarea câtorva obiceiuri. Să aruncăm o privire la cele 10 moduri de mai jos. Poți să ne mulțumești mai târziu!


Utilizați întotdeauna numerar în loc de credit




Dacă utilizați numai numerar pentru a cumpăra lucruri, veți vedea exact cât cheltuiți pentru ce. Este foarte ușor să puneți lucrurile pe cardul de credit și să nu înțelegeți cât de mult costă sau dacă aveți nevoie de el. Când plătiți cu numerar, vă doare un pic mai mult pentru că vedeți că banii se termină. În acest fel, sunteți mai conștienți de ceea ce vă cheltuiți banii.




Creați obiective pe care le puteți realiza




Oricine deține o bucată de teren a trebuit să creeze un scop și a lucrat pentru atingerea acestui obiectiv. Atâta timp cât țineți cont de obiectivul dvs., veți putea să-l atingeți. Uită-te la imaginea mai mare și lucrurile se vor întâmpla pentru tine.




Stabiliți un buget




Dacă vă stabiliți un buget rezonabil și rămâneți la el, acest lucru va face procesul de economisire pentru o plată în jos mult mai ușor. Dacă trebuie să vă schimbați bugetul atât de des, așa să fie. Cel puțin aveți orientări pentru a vă menține pe drumul cel bun.




Deschideți un cont de economii care este desemnat numai pentru plata în avans




Deschideți un cont de economii dedicat plății în avans. Asigurați-vă că nu îl puteți conecta la cardul dvs. de debit, ceea ce vă va permite să retrageți bani ori de câte ori aveți nevoie. Acest cont ar trebui să crească cu orice extra bani pe care l-ați lăsat să-l puneți în ea. Dacă vedeți că fondurile din acest cont scad decât există o problemă.




Puneți venituri suplimentare în contul de economii




Dacă aveți venituri suplimentare care se lovesc după ce ați plătit toate facturile și ați cumpărat toate elementele esențiale pentru lună, puneți acești bani în plus în contul de economii pentru plata în avans. Venitul suplimentar se adaugă și cu cât veți ajunge mai repede la suma dvs. de plată, cu atât mai devreme vă veți putea permite o proprietate.




Gândește-te înainte de a-ți petrece




Există un astfel de lucru, cum ar fi cheltuielile emoționale și nu realizarea a ceea ce cumpărați și cât costă lucrurile. Asigurați-vă că vă gândiți mai întâi la element, înainte de ao cumpăra. Chiar ai nevoie de ea? Merită banii? Poate acești bani să fie economisiți și pusi la plata în avans?




Evitați ispite




Încercați și evitați să vă poziționați într-o poziție în care ar putea apărea ispite. Uită-te la imaginea de ansamblu și la faptul că, dacă îți dai banii în avans, vei avea o casă din ea.




Creați o listă când faceți cumpărături




O listă este un salvator atunci când încercați să bugetați și salvați pentru ceva mai mare. Dacă te duci undeva fără o listă, sunt șanse să cumperi lucruri de care nu ai nevoie și să cheltui mai mulți bani decât ai avut. Este o tehnică excelentă de bugetare.




Vindeți tot ce nu folosiți sau nu aveți nevoie




Dacă aveți lucruri pe care nu le utilizați sau nu aveți nevoie, căutați să le vindeți pentru bani în plus. De ce ai nevoie de lucruri despre asta nu este benefic pentru tine? Fiți rezonabil în ceea ce vă vindeți, dar aceasta ar putea fi o opțiune pentru dvs. dacă încercați să economisiți pentru o plată în avans.








Știți ce cheltuiți




Aceasta este o modalitate mare de salvare! Știți unde merg banii în fiecare lună și cât costă lucrurile. Încearcă să reduci cheltuielile oriunde poți și bugetul. Uită-te la diferite opțiuni în cazul în care puteți economisi bani. Fiecare bit ajută la salvarea unei plăți în avans.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB