5 locuri de lux pentru a cumpăra imobiliare în 2019

Este anul achiziționării de proprietăți, deoarece cu cât vă faceți investiția mai devreme, cu atât mai mult veți avea capital în cele din urmă. Indiferent dacă plătiți o plată în avans pe o casă pentru dvs. sau dacă vă uitați la o proprietate de închiriat pentru a obține un venit din chirie, aceste cinci locuri sunt locuri care vor crește în valoare pe măsura continuării anilor. Acestea fiind spuse, costul inițial al proprietății este mai mare decât în alte locuri din întreaga lume. Dacă doriți lux, este vorba de un ban. Să aruncăm o privire la cele 5 locuri de lux pentru a cumpăra proprietăți imobiliare în 2019:





1. Manhattan, New York



Manhattan, New York este o capitală de afaceri a lumii. Prețul de listă mediană este de 25 milioane USD. Cel mai mare preț vândut în 2017 a fost de 41 milioane USD, iar prețul mediu pe pătrat pătrat este de 4.885 USD. Manhattan este un loc care vă va da întotdeauna rentabilitatea investiției (rentabilitatea investiției.)



2. Los Angeles, California



Los Angeles, California este cunoscut pentru locația sa centrală, unde trăiesc multe vedete de film și celebrități. Prețul mediu de listă din LA este de aproximativ 10 milioane USD, cel mai mare loc fiind vândut pentru 24,15 milioane în 2017. Prețul pe picior pătrat este de aproximativ 2000 USD.



3. Maui, Hawaii



Maui este cunoscut ca o destinație de lux pentru oameni de pe tot globul. Orice insulă, în general, este de obicei puțin mai scumpă și mai luxoasă. Din moment ce Maui este încă în afară de Statele Unite, mulți oameni din SUA călătoresc și trăiesc în Maui. Desigur, vizitatorii din toată lumea ar dori să dețină proprietatea aici și există o piață pentru aceasta. Cel mai mare loc vândut în 2017 a fost de 16 milioane de euro, cu un preț mediu mediu de listă de 4 milioane de euro. Pe picior pătrat, este în jur de 969 dolari. Maui este o opțiune de investiții excelentă în jur.



4. Sarasota, Florida



Sarasota, Florida este o destinație frumoasă pe tot parcursul anului, cu o rată a turismului în fiecare an. Sarasota este cu siguranta pe bugetul inferior in ceea ce priveste primele 5 locuri de lux pentru a investi in domeniul imobiliar in 2019. Pretul median al unui loc in Sarasota este de aproximativ 3,5 milioane USD. Pe pătrat pătrat, te uiți la aproximativ 700 USD. Cel mai mare preț vândut în 2017 a fost de 9 milioane USD.



5. Aspen, Colorado



Aspen, Colorado este un loc turistic mare în timpul iernii, datorită gama montană, și a fost instituită ca o tabără minieră în timpul Colorado Silverwood Boom. Aspen a fost numit "Aspen" din cauza tuturor copacilor de aspen în locație. Prețul median mediu pentru un loc în Aspen, Colorado este de aproximativ 10 milioane. Cel mai înalt loc vândut în 2017 a fost de 30 de milioane. Prețul mediu pe pătrat pătrat este de aproximativ 1600 USD.





Potrivit lui Wealth-X "Cei mai bogați oameni din lume dețin proprietăți imobiliare în valoare de 2,7 trilioane de dolari și se înmulțesc în multe din aceleași orașe pentru a cumpăra proprietăți. Preturile proprietatilor se bazeaza pe locuinte de o singura familie, iar statisticile provin de la Coldwell Banker + Institutul pentru Marketingul de lux de acasa. Pentru a gasi mai multe proprietati in zona pe care o cautati click aici!





Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB