Ce este o ofertă de contingență?

O ofertă de contingență este o ofertă făcută de cumpărător și acceptată de către vânzător, dar este în curs de examinare sau vânzarea este contingentă până când principiile sunt îndeplinite. Fie că ați cumpărat o bucată de proprietate înainte, fie că sunteți un cumpărător de acasă pentru prima dată - faceți o ofertă pe o bucată de teren poate veni cu unele urcușuri și coborâșuri. Dacă nu sunteți familiarizat cu procesul, acesta poate fi complicat pentru unii. Aveți multe focuri atunci când cumpărați o proprietate nouă, iar cea mai mare este prețul pe care îl oferiți.

Unii cumpărători pot cumpăra proprietăți cu o ofertă tradițională, care include finalizarea prețului, primirea unei date de închidere și data deținerii - printre câțiva alți termeni pentru acordul dvs. În cazul în care oferta de urgență vine să se joace este atunci când trebuie să îndeplinească una dintre următoarele condiții:




Inspectarea contingenței
Evaluarea contingenței
Finanțarea contingentelor
Acasă vânzări de urgență
Reparații Contingență




Conturul de inspecție este o condiție comună care permite cumpărătorilor să renunțe la ofertă dacă există un dezavantaj semnificativ care apare în timpul procesului de inspecție. În timpul procesului de inspecție, cumpărătorul poate cere vânzătorului să remedieze problemele cu proprietatea sau să ia proprietatea "ca atare" și să o repare singură.



Evaluarea contingenței este atunci când creditorul angajează o terță parte pentru a evalua și evalua proprietatea pentru a obține o valoare de piață corectă a proprietății. De exemplu, dacă valoarea evaluată de terță parte este mai mică decât prețul de vânzare, contingența de evaluare vă oferă posibilitatea de a renunța la achiziție. De ce ar trebui cineva să plătească mai mult pentru proprietate decât ceea ce merită? Este corect să fiți capabil să renunțați la o afacere care este supraevaluată.



Contractele de finanțare reprezintă o altă condiție comună în care cumpărătorul face o ofertă asupra proprietății și depinde de modul în care își asigură banii și dacă o fac în perioada de timp selectată. Acest lucru îi dă cumpărătorului timp să asigure o dobândă bună și să se asigure că își pot permite să plătească pentru proprietate.



Contingentul de vânzare la domiciliu sau vânzarea de contingență la domiciliu permite cumpărătorului să facă oferta contingentă pentru casa lor actuală dacă dețin deja o proprietate. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când cumpărătorul nu își poate permite oa doua proprietate. Situația de urgență va oferi cumpărătorului o perioadă de timp în care trebuie să vândă proprietatea curentă.



Repartiția de reparații este similară situației de urgență a inspecției în cazul în care cumpărătorul poate condiționa achiziția pe baza reparațiilor care trebuie efectuate. Aceasta se întâmplă de obicei înainte de primirea raportului de inspecție, iar cumpărătorul a determinat aceste probleme.



Dacă știți că este timpul să faceți o ofertă, lăsați-l pe Realigro să vă ajute pe parcursul întregului proces. Avem toate accesibilele instrumente la îndemână! Asigurați-vă că ați dat seama dacă ar trebui să faceți o ofertă tradițională sau o ofertă de urgență și ce circumstanțe vor fi încorporate.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB