Valea templelor, Syracuse și Ragusa: Sicilia Bedda

Sicilia: soare, mare cristalină, plaje de aur, citrice, arancini și cannoli, o țară primitoare și locul de întâlnire al popoarelor antice. Îmbătrânită în Marea Mediterană, ea aduce cu ea secole de culturi diferite, care și-au lăsat amprenta prin artă. Insula este astăzi una dintre cele mai fascinante regiuni ale peninsulei italiene. Leagănul scriitorului Pirandello, se diversifică de la Est la Vest cu locațiile sale speciale și unice.

Akragas pentru greci, astăzi Agrigento, este, fără îndoială, unul dintre cele mai dense orașe din istorie. Fondată de rhodium-cretanul Geloi în 580 î.Hr. Este cunoscut în întreaga lume pentru minunata Valea Templelor. Inclus în lista siturilor de patrimoniu mondial (UNESCO), este o zonă arheologică care vă lasă fără suflare. Extins la 1300 de hectare, este cel mai mare sit arheologic din lume. Valea este caracterizată de rămășițele a douăsprezece temple doruice, fortificații, o necropolă vastă și multe alte puncte în care este posibil să respirați vântul trecutului. Elementul cheie este, fără îndoială, teatrul grec, care a găzduit anul trecut în jur de 583.465 de turiști.

Pentru a experimenta această experiență falsă, puteți găsi aici proprietățile de vânzare din Agrigento.


Nu puteți vizita Sicilia fără a admira orașul Syracuse. Construită de corinteni, se numește Cicero ca fiind "cel mai frumos și mai mare oraș din Grecia". După ce a devenit capitala imperiului bizantin și a supraviețuit cutremurului din 1693, a fost declarat, de asemenea, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. De asemenea, a fost un loc important la nivel politico-internațional în 2009, găzduind G8 pentru mediu.

Frumos din toate punctele de vedere, Syracuse arată semnele erei elenistice cu Necropolisul Rock din Pantalica, Insula Ortigia (în care există amfiteatrul grecesc încă folosit), Parcul Arheologic din Neapolis și Castelul Eurialo. Dacă sunteți pasionat de arta greacă, acesta este site-ul de vizitat pentru a alege proprietăți de vânzare în Syracuse.

Nu în ultimul rând este orașul Ragusa.Inserita Val di Noto este unul dintre cele mai importante centre baroce încă existente. Centrul istoric a fost inclus în lista UNESCO în anul 2002, datorită caracteristicului baroc Ragusa. Ce se caracterizează prin? Este o refacere a lucrărilor simple, rafinate și eclectice în același timp. Majoritatea patrimoniului artistic se află în districtul vechi din Ibla. Bogată în arhitectură religioasă (cum ar fi Catedrala San Giorgio, Biserica San Giuseppe), aceasta găzduiește și numeroase parcuri și rezervații naturale. Pentru a nu pierde nici unul, puteți găsi proprietăți de vânzare în Ragusa aici.


După vizitarea Siciliei, se poate defini doar "Bedda".

Postări asemănatoare

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB