Capitalele italiene au investit în construcția franceză: de aceea merită.

În ultimii ani, au existat nevoi diferite care au determinat întreprinderea italiană să se mute în străinătate, păstrând în Italia numai sediul social al diferitelor companii. Situație care a adus schimbări din punct de vedere economic, dar și repercusiuni sociale asupra viziunii economico-financiare a țării.

În mod similar, au avut loc și schimbări în sectorul construcțiilor. În special din 2017, companiile italiene și-au sporit activitățile în sectorul imobiliar, în special în Franța. Țara Lumi a aprobat, în colaborare cu Camera de Comerț italiană din Nisa, facilitățile pentru a permite profesioniștilor să își consolideze capacitățile pe teritoriul francez datorită construcției primelor șantiere navale ad-hoc menite să-și îmbunătățească cifrele profesionale.

Înainte de a analiza dosarul menționat mai sus, trebuie să înțelegem structura sectorului francez al clădirilor. Spre deosebire de cea italiană, este mult mai complexă să fie împărțită în trei grupe:

- servicii grele de muncă și de furnizare

-construcție și promovare

- construcții civile și lucrări publice

Dacă în Italia sectorul se află în continuare în stagnare, în Franța este angajat aproximativ 21% din populație. Singurele probleme sunt legate de comportamentul economic al persoanelor care, imprevizibile, pot modifica sistemul și pot influența activitățile de construcție, renovare și întreținere.

Pentru a înțelege importanța construcției franceze, este suficient să se considere că se înregistrează o medie de circa 170 miliarde de euro, reprezentând 1,4 milioane de angajați și 401 000 de companii. Energia sectorului este resimțită în special în cultura franceză. Tendința pozitivă inaugurată în 2016 continuă să persiste, creând oportunități de angajare la toate nivelurile societății. Conform estimărilor FFB, opiniile privind tendința de construcție pentru anul 2025 sunt următoarele:

- Creșterea performanței digitale prin modelul BIM (Building Information Model) 5 și gestionarea slabă6; - Creșterea concurenței neloiale, în pofida măsurilor luate în ultimii 2 ani, care vor conduce la privarea a 50 000 până la 200 000 de locuri de muncă pe plan internațional; - Creșterea activității independente.

Piatra de temelie a acestui proces este Côte d'Azur, care în 2016 a înregistrat o cifră de afaceri de 10,3 miliarde de euro, cu 63 681 de societăți și 103 341 de subordonați. Populațiile cu cea mai mare rată de ocupare a forței de muncă din acest sector sunt Departamentul de Bouches du Rhône, Alpii Maritimi și Var.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB