Cum sa faci un spatiu de locuit mic, sa te simti mare

S-ar putea să fii student care trăiește într-o cameră de cămin sau dacă ai ales acea locație perfectă într-o regiune metropolitană, oricum, vrei ca spațiul tău de viață să se simtă mai mare decât este deja. Un lucru pe care trebuie să-l eviți este dezordinea. Cele mai multe mobilier și obiecte pe care le umpleți în spațiul dvs., cu atât mai puțin spațiul dvs. ar putea simți. Iată cele mai bune 20 de sfaturi pentru a face un spațiu de viață să se simtă și să arate mult mai mare.




Alegeți o paletă de culori neutră pe care să o urmați în toată casa. Culorile neutre vor spori vizual aspectul spațiului tău.
Utilizați covoare cu culori simple, deoarece culorile unificate extind aspectul spațiului dvs.
Utilizați draperii peste ferestrele dvs., care au aceeași culoare ca și pereții dvs. - în special draperiile. Folosind aceleași obiecte de culoare, pe măsură ce pereții dvs. vor face ca camera dvs. să pară mai mare.
Păstrați ferestrele deschise și profitați de lumina naturală oriunde puteți.
Cumpărați o piesă mare de artă pentru a vă pune pe perete. Arta va apărea dramatică și va face spațiul să se simtă mai mare.
Oglinzile reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a vă face spațiul de locuit mic să se simtă mai mare. Reflexiile din oglindă vor dubla aspectul spațiului.
Un pardoseală sau un covor dungat va face ca încăperea să pară ca și cum ar continua pe vecie.
O bucată mare de mobilier pentru a umple camera va face să se simtă mai mare pentru că utilizați spațiul cu un element. Nu o umpleți cu multe piese mari - unul este o mulțime. Prea multe bucăți de mobilier din aceeași cameră vor face să pară mai mici.
Deschiderea iluminatului fără corpuri de iluminat va spori dimensiunea camerei și nu va atrage atenția asupra unui anumit loc.
Accesorii din sticlă reprezintă o modalitate excelentă de a decora camera și de ao face să se simtă mare. La fel ca și mobilierul transparent sau clar.
Lăsați jaluzelele deschise și ferestrele descoperite.
Dacă vă plac plafoanele vopsite, încercați să utilizați o culoare strălucitoare pentru a face camera să se simtă ca și cum ați avea un tavan înalt. Culorile luminoase dezvăluie această iluzie.
Anglează-ți mobilierul. Nu așezați mobila pe pereți.
O blată mare, care este componenta principală a bucătăriei, va face bucătăria să se simtă mai mare.
Încercați să alegeți mobilierul care se potrivește cu vopseaua din camera dvs. Acest lucru va ajuta la îmbinarea camerei împreună și va dezvălui iluzia unei încăperi mai mari.
De la bibliotecile de la pereți la plafon se vor face plafoanele mult mai mari.
Puneți rafturi în jurul camerei și lăsați niște spații goale.
Cumpar mobila multifunctionala, care poate fi folosita pentru mai multe scopuri. O canapea care coboară într-un pat.
Dacă doriți o canapea mare sau două în camera dvs., încercați să găsiți una cu picioare ridicate. Acest lucru va crea un sentiment de spațiu.
Găsiți o masă de masă care se poate extinde.


Toate aceste sfaturi oferite în acest articol vă vor ajuta să vă simțiți mult mai spațiu.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB