Rusia: pentru că investițiile imobiliare au încetinit

Rusia: pentru că investițiile imobiliare au încetinit. Se pare că aceasta nu este perioada ideală pentru Rusia în ceea ce privește investițiile. În ciuda recentei Cupe Mondiale, care ar fi trebuit să aducă o vizibilitate economică mai mare în țara opusă, întotdeauna în SUA, Rusia pare să înregistreze un declin puternic în domeniul imobiliar, comparativ cu anii precedenți.



Dacă doriți să căutați un apartament în Rusia, puteți fi o zboră albă!



Să aflăm de ce!



În 2018, mai puțin de 13 miliarde mai puțin au fost investiți în cărămidă rusă în comparație cu anul 2017.

Cauzele sunt multe, dar cu siguranță includ în această categorie devalorizarea rublei cu 10% și volatilitatea pieței monetare.



Noile sancțiuni din SUA au adus, de asemenea, numeroase limitări și sceptici generice potențialilor investitori, care au optat pentru alte regiuni.



În prima jumătate a anului, sectorul rezidențial a primit inițial o atenție deosebită, în jur de 35% din imobiliare.

Dar acest lucru nu a fost suficient în comparație cu parametrii de anul trecut.



Motivul pentru care Rusia încearcă în orice mod să revigoreze piața cărămizilor prin scăderea prețului locuințelor și creșterea chiriilor.

De asemenea, se estimează că națiunea dorește să facă față acestei crize economico-politice prin finanțarea de stat orientată spre construirea de noi centre de afaceri pentru a atrage oameni bogați și bogați gata să investească.



Există o neîncredere generală cauzată de tensiunea diplomatică dintre Trump și Putin, care, la fel ca toate problemele politice internaționale, se revarsă ireversibil în lumea economică.



Prin urmare, investitorii sunt împărțiți în două categorii macro.



Cei care nu doresc să fie influențați de acest pesimism și investesc în mod semnificativ, având în vedere absența concurenței și a gamei largi de opțiuni (precum și a prețurilor mai mici) și investitorii mai înfricoșători care se tem de o depreciere a proprietății și de incapacitatea de a sprijini costurile ipotetice lipsesc o rentabilitate economică valabilă.



Care va fi punctul decisiv de cotitură?

Va fi posibil să scăpăm de acest impas?



Potrivit statisticilor, răspunsul este pozitiv, având în vedere tendința economică globală rapidă care, chiar dacă lent, va investi și Rusia, aducând un interes radical în sectorul imobiliar.

Căutați în Realigro

 

    Cont Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferinţe

      Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

      Set acum Nu se afişează din nou
    BB